salut
am samsung 40 ES 6100, un Serioux SWR-N300A2 Router( criptare wpa2) si un laptop hp(win 7 cu firewall dezactivat si fara antivirus pe el)
de pe televizor ies pe internet fara probleme fie prin wifi fie pe cablu(acum e pe cablu).
am instalat pe laptop "all share" de pe server-ul samsung. am citit discutiile anterioare si de aceea am sters antivirusul(comodo)
televizorul vede calculatoarele din retea si atat.
aplicatia all share imi da urmatorul mesaj:"the allshare server has shut down. it will restart".
si atat
am instalat si Serviio.
tot in bucla merge all share.
banuiesc ca nu am setat ceva, dar nu stiu ce.
prin hdmi sau de pe stick n-am probleme cu filmele
multumesc anticipat pentru ajutor
Salut. Am și eu un 40ES6100, rooter D-LINK DIR 615 și RDS RCS (la fel ca suster).
Internetul a mers bine de când am cumpărat rooter-ul și televizorul. Nu am avut nicio problemă. Conectat pe fir fără probleme rooter la tv, via RDS și a mers PERFECT, vreo 5 ani încontinuu până... azi.
Efectiv NU mai vrea să meargă netul. Apare că se conectează la rooter pe fir sau chiar și wifi, își ia setări, dar apare mereu că NU se poate conecta la net. Am încercat să pun și ip manual. Degeaba. Dat reset la TV, reset la rooter, toate de prin casă merg perfect; TV refuză să se conecteze la net. Am o tabletă, 2 telefoane, prin wifi și un PC, toate merg perfect pe rooter.
Am încercat și prin wi-fi hotspot de pe un smartphone Samsung, TV se conectează fără probleme dar tot nu-și ia net.
Sunt exasperat, deodată după 5 ani efectiv nu mai vrea să meargă.
Suster am văzut că a cumpărat alt rooter dar nu a menționat dacă se stricase și el a fost motivul.