32F5500 - Înregistrare pe stick - Probleme
Re: 32F5500 - Înregistrare pe stick - Probleme
Nu se poate pentru ca nu poti accesa partitia (creata de TV cand a formatat spatiul de stocare). La un moment dat cautasem si eu solutii de a accesa inregistrarile, m-am lasat pagubas pentru ca de fapt eu nu folosesc PVR-ul.
Salut,
Din cauza legilor privind drepturile de autor, este imposibila transferarea continutului înregistrat.
La fel si vizionarea continutului pe un alt tv, model identic.
"Băieții" de pe net cauta variante pt a face asta posibil, e doar o chestiune de timp.
Stiu ca developeri au un program care emuleaza softul tv-ului, acolo ar putea sa fie ceva... dar in principiu, nu.
Toate bune
Din cauza legilor privind drepturile de autor, este imposibila transferarea continutului înregistrat.
La fel si vizionarea continutului pe un alt tv, model identic.
"Băieții" de pe net cauta variante pt a face asta posibil, e doar o chestiune de timp.
Stiu ca developeri au un program care emuleaza softul tv-ului, acolo ar putea sa fie ceva... dar in principiu, nu.
Toate bune
- raducanmihai
- Informat
Se pare ca se poate prin rootarea televizorului: http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f= ... 0&start=70
Mai mult ca sigur ca anuleaza garantia si, daca nu stii ce faci, poti sa strici televizorul.
Mai mult ca sigur ca anuleaza garantia si, daca nu stii ce faci, poti sa strici televizorul.
TV: Samsung UE40F6470
Soundbar: Samsung H450
Imprimantă: Samsung M2070-FW
Telefon: Samsung Galaxy S7
Tabletă: Nexus 7
Laptop: MacBook Air 13"
Soundbar: Samsung H450
Imprimantă: Samsung M2070-FW
Telefon: Samsung Galaxy S7
Tabletă: Nexus 7
Laptop: MacBook Air 13"