Iti raspundeam in celalalt thread ca "putin" probabil sa exista probleme cu un astfel de router ce tinde a fi mai profesional. Apoi am citit ca de fapt tu ai probleme. Fii atent la faza cu tv-ul conectat la router dar status "not connected to internet", pentru ca TV-ul foloseste un "ping" catre ceva server "fantoma" de nu stiu unde ca sa verifice daca ii conectat la internet. Daca acel ping da request timeout, tv-ul zice ca nu-i conectat la internet, desi browseul iti merge

(ex. google.ro). Deci daca esti sau nu conectat la internet verifici cu browserul nu cu ce zice in status.
TV-ul trebuie sa se conecteze in standard N... eu folosesc acasa pe un router asus si banda 5GHz si merge foarte bine, out of the box, fara modificari speciale de setari. Culmea, laptopul tot pierde semanlul cu adaptorul integrat. Daca i-am pus adaptor pe USB, merge f bine. Deci la mine este o problema intre laptop si router dar tv-ul merge stas.
Acuma tu te pricepi cat de cat la retelistica ca doar nu ai router de asta si esti afon

... Probabil ai incercat sa scoti protectia pe wireless, sa fie free, sa vezi daca se conecteaza ok si poti accesa filme. Semnal evident ai full. Ca se pierd pachete... habar nu am ce problema poate fi, daca ii de retea, din router sau ceva problema cu TV-ul.
Solutia ar fi sa incerci cu un router de asta mai amarat si sa vezi. Oare chiar asa SF sa fie linksys-ul incat sa existe probleme?