32F4510 - Probleme vizionare de pe batz (stick)
32F4510 - Probleme vizionare de pe batz (stick)
sunt un proaspat detinator al unui smart tv...si as dori sa stiu unde gresesc...pentru ca majoritatea filmelor format divx tv-ul le citeste unele nu! vad filme format avi. ,unele nu, descarc format mkv.si nu il recunoaste...nu mai inteleg nimic...oare trebuie facute unele setari undeva si nu stiu eu? O alta problema...in momentul in care dau magic button(SMART) pe panoul unde am ferestrele de afisare pentru USB imi apar imagini si filme vizionate cu zile in urma! de ce le tine minte? si de unde se pot sterge? sau e o problema? sunt incurcat rau...va rog sa ma scuzti pentru intrebarile mele dar nu vad alta modalitate de a afla cum sa imi rezolv problemele.Astept cu deosebit interes raspunsurile si parerile dumneavoastra!
- adi_krusell
- Expert
Re: probleme vizionare de pe batz(stick)
Salut.
Te-am putea ajuta mai usor daca ne-ai spune:
1. Modelul televizorului tau.
2. Cum rulezi filmele (USB, LAN).
In principiu, la seria F, istoricul vizionarii se poate sterge apasand tasta History de pe telecomanda > Stergere globala > OK.
Te-am putea ajuta mai usor daca ne-ai spune:
1. Modelul televizorului tau.
2. Cum rulezi filmele (USB, LAN).
In principiu, la seria F, istoricul vizionarii se poate sterge apasand tasta History de pe telecomanda > Stergere globala > OK.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
multumesc pentru ,,sutul in fund"!!! l-am meritat! greseala mea! am uitat!! TV Samsung SMART model UE32F4510AW,cat despre rularea filmelor ...imi cer scuze ca procedez astfel:
1.download...
2.copy pe batz
3. ,,indes"batz-ul in tv si...play.
1.download...
2.copy pe batz
3. ,,indes"batz-ul in tv si...play.
Last edited by adi_krusell on 13 Jul 2014, 18:38, edited 1 time in total.
Reason: Nu citaţi postul imediat anterior.
Reason: Nu citaţi postul imediat anterior.
- adi_krusell
- Expert
OK.
Filmele .avi/.DivX, nu pun, in general probleme. Trebuie sa ai intr-un folder fisierul video si subtitrarea. Atentie. Numele filmului si al subtitrarii sa fie identice (mai putin extensia).
La .mkv, incearca doar 720p, sau 1080p cu 23.967 FPS si de preferat cu sunet DTS.
Nu trebuie facuta nicio setare speciala pentru vizionarea filmelor.
Filmele .avi/.DivX, nu pun, in general probleme. Trebuie sa ai intr-un folder fisierul video si subtitrarea. Atentie. Numele filmului si al subtitrarii sa fie identice (mai putin extensia).
La .mkv, incearca doar 720p, sau 1080p cu 23.967 FPS si de preferat cu sunet DTS.
Nu trebuie facuta nicio setare speciala pentru vizionarea filmelor.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505