CypElectro - Păreri. Seriosi? Garantie? Factura? RISC?
Re: CypElectro - Păreri. Seriosi? Garantie? Factura? RISC?
M-am uitat azi la preturile cypelectro.ro pentru televizoarele Samsung... Astronomice! Oare si-au pierdut furnizorul extern? S-a schimbat legislatia? Si-au dat seama ca au pierderi? Cine stie...
-
- Interesat
Magazinul cypelectro s-a închis! Ce fac cu produsul meu dacă necesită garanție? Nu am factura de la ei ci doar garanția!
TV: 46F6400
Daca nu ai factura... nu e prea bine.
Macar certificatul sa il ai completat si stampilat iar daca ai ceva gen confirmare de comanda, chitanta de ramburs, e si mai bine.
Fara suparare dar nu pot sa inteleg cum poti sa cumperi un lucru de valoare, fara sa ai un document care sa faca dovada ca este al tau, plătit.
In fata legii si al service-ului, tu nu poti dovedi ca l-ai cumparat... sa nu mai spun ca nu poti dovedi cand l-ai cumparat... ieri sau acum 1 an (garantia este de 2 ani de la data achizitiei)
Toate bune
Macar certificatul sa il ai completat si stampilat iar daca ai ceva gen confirmare de comanda, chitanta de ramburs, e si mai bine.
Fara suparare dar nu pot sa inteleg cum poti sa cumperi un lucru de valoare, fara sa ai un document care sa faca dovada ca este al tau, plătit.
In fata legii si al service-ului, tu nu poti dovedi ca l-ai cumparat... sa nu mai spun ca nu poti dovedi cand l-ai cumparat... ieri sau acum 1 an (garantia este de 2 ani de la data achizitiei)
Toate bune
-
- Interesat
Asta e tot ce am ....
[moderat]
[moderat]
-
- Interesat
Esti asigurat.
Toate actele sunt ok!!!
Oricum, nu cred ca o sa ai nevoie de ele.
Foarte putine din seria F6400 ajung in service
Toate actele sunt ok!!!
Oricum, nu cred ca o sa ai nevoie de ele.
Foarte putine din seria F6400 ajung in service

-
- Interesat
M-ai scos din foame, mulțumesc
e vorba de postarea cealaltă la care mi-ai răspuns 

Un sfat: scoate pozele cu datele tale personale din postarile anterioare. ...
Internetul e plin de dubiosi
Internetul e plin de dubiosi

-
- Interesat
Am rezolvat. Ce oameni cei de la cypelectro. Din 3 nr de telefon 2 nu mai functioneaza iar la cel de orange raspunde un domn care insista ca nu are nicio legatura cu site-ul
)

Probabil domnul a luat recent acel nr de tel. S-o fi trezit saracu cu SIM-ul unei raposate firme. Sau, aveti onoarea sa vorbiti chiar cu "patronul"
Sa nu uitam, sa ai preturi calumea si sa rezisti pe o piata concurentiala nu este la indemana oricui. Afaceri facute pe o nisa de scapare legislativa nu au cum sa dureze.

Sa nu uitam, sa ai preturi calumea si sa rezisti pe o piata concurentiala nu este la indemana oricui. Afaceri facute pe o nisa de scapare legislativa nu au cum sa dureze.