Buna ziua,
am un 32ES5500 si de vreo luna am o problema enervanta.
Daca vreau sa vad un film sau o poza de pe un laptop, telefon sau dintr-un HDD extern, indiferent daca folosesc USB sau WiFi, dureaza o vesnicie pana navighez prin directoare. Este crunt sa cauti un director intr-o lista cam 20 de minute.
Multumesc anticipat
32ES5500 - Probleme SCROLL fisiere
Re: 32ES5500 - Probleme SCROLL fisiere
Ai ultimul firmware? L-ai instalat recent? De cand aceasta modificare? Ai Autoupdate pe ON? Si-a facut TV-ul singur update-ul?
In meniu la Contact Samsung ai versiunea de firmware, is curios daca este ultimul. Verifica cu ce este pe site. Posibil ca o versiune mai noua sa vina la "pachet" cu problema si downgrade nu este posibil doar sa astepti un update care sa repare treaba asta.
In meniu la Contact Samsung ai versiunea de firmware, is curios daca este ultimul. Verifica cu ce este pe site. Posibil ca o versiune mai noua sa vina la "pachet" cu problema si downgrade nu este posibil doar sa astepti un update care sa repare treaba asta.
Am facut ultimul update de pe site cu USB. In rest merge brici, doar cand trebuie sa navighez prin directoare.
Probabil ultimul firmware are aceasta problema... Sa speram ca urmatoarea versiune va fi ok.