Samsung 32F5500 Review

Prezentări succinte, cu trimitere spre recenziile complete.
yso
Nou pe forum

Re: Samsung 32F5500 Review

Post by yso »

Ce porcarie, iti pune update-ul pe site si nu-ti da nicio informatie.
wotan, sa ne spui si noua daca observi ceva modificari.
Ar fi util daca ar adauga o optiune sa poti pune un shadow ceva la subtitrare. Nu inteleg de ce e atat de greu.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

yso wrote:Ce porcarie, iti pune update-ul pe site si nu-ti da nicio informatie.
Corect. Eu (si altii) am solicitat informatii prin mail... raspunsul a fost scurt si sec: "Imbunatatirea receptiei satelitare... blabla".
yso wrote:Ar fi util daca ar adauga o optiune sa poti pune un shadow ceva la subtitrare. Nu inteleg de ce e atat de greu.
Mie-mi spui? :) ... de cand astept o setare pentru marime font subtitrare. NU este greu, doar ca poate nu cunosc problema. Interesant ce zicea roraly aici: http://samsungtv.ro/46f8000-partajare-h ... html#p9328
"Partea buna (sau nu) este ca player-ul nu pare sa aiba acelasi soft ca TV-ul.
Prima diferenta pe care am observat-o: subtitrarea mai mare ! Nu extrem de mare (cum o reda de exemplu aplicatia PLEX), dar mult mai ok decat cea redata de player-ul TV-ului.
A doua diferenta este ca, dupa ce in sfarsit am gasit un mkv (de pe hdd conectat la tv) care sa reproduca pe TV problema decalajului audio de video......"
roraly
Cunoscător

Post by roraly »

Am vazut pe net multe plangeri worldwide legate de subtitrare, de la seria B incoace. Se pare insa ca Samsung nu si nu. They are aware of that though.
Iata un raspuns de Samsung ambassador :
"The subtitles only come in one size, as far as I'm aware. I don't believe that other language support will be added after the product is shipped". Bine, a doua propozitie se refera la suportul pentru language, dar oricum finalul e interesant :D

Cred ca subtitrarea e gandita "asiatic", sa nu acopere prea mult din display. Probabil cand au facut design-ul s-au raportat la caracterele lor, hieroglifice :D. Si in cazul BR player, chiar daca subtitrarea e mai mare, pastreaza acelasi pattern de incadrare, au labartat scrisul si au apropiat randurile, sa nu cumva sa muste din display .

Mi-as dori si eu sa vad rezolvata problema ptr seria F, sau macar sa putem spera la urmatoarea serie .
UE32F5570 / BD-F5100
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Interesant...
Sa lase utilizatorii sa decida cat vor sa muste din ecran.
relu14
Curios

Post by relu14 »

Salutari!
Dupa ultima actualizare (v.1117) functioneaza fara probleme vizionarea filmelor precum si a altor materiale video direct din browser.Mentionez ca inaintea acestui update dupa aprox.10 minute,filmul se intrerupea si pagina respectiva se inchidea.
Am testat pe mai multe site-uri si totul este OK.Alte imbunatatiri nu am observat pana acum,dar ma bucur ca s-a rezolvat(in sfarsit!!!)problema mentionata mai sus si care ma stresa la maxim... :D
O zi buna tuturor!
danct2005
Interesat

Post by danct2005 »

Unde ai gasit actualizarea 1117 ca pe site este doar 1116?
danct2005
Interesat

Post by danct2005 »

Am gasit actualizarea la scanarea din tv. Pe site nu apare.
Macxi
Nou pe forum

Post by Macxi »

Salut , am o problema cu televizorul , l-am cumparat in februarie si acum , de cateva zile am observat , mai ales pe canalele HD , ceva urme urate , precum artefactele , patrate ... chestii , ca si cum imaginea e deformata , se intampla des . sa fie de la tv sau de la semnalul rds , am descoperit asta la o zi sau doua dupa ce tipii de la rcs rds au umblat la cutia de la stalpul blocului . nu stiu daca are legatura sau daca e de la tv pur si simplu.
bluey
În domeniu

Post by bluey »

Te duci la tv, si in meniu ai asa:
Support->Self diagnosis-> signal test.

Acolo o sa gasesti raspunul la problema ta. :)

Mai exact, semnalul tau e mai slab si la transmisia pe digital asa se manifesta: imagine "sparta" intermitent, patratele uneori verzi, intreruperi de sunet asociate cu pocnituri.
Post Reply