Buna,
Am achizitionat ieri un TV Samsung F4500. Am reusit sa vizualizez pagini web dar nu pot vizualiza filme online.
Trebuie sa instalez ceva sau sa fac anumite setari?
Multumesc anticipat.
Samsung F4500 - Filme online
Re: Samsung F4500 - Filme online
Buna,
deci conexiune la net ai...
Nu trebuie, si nici nu poti instala pluginuri speciale, sau sa faci anumite setari. Eventual daca ne zici ce site-uri ai incercat. De exemplu nu-ti merge nici macar youtube?
deci conexiune la net ai...
Nu trebuie, si nici nu poti instala pluginuri speciale, sau sa faci anumite setari. Eventual daca ne zici ce site-uri ai incercat. De exemplu nu-ti merge nici macar youtube?
Re: Samsung F4500 - Filme online
Intre timp l-am mai "testat"
Youtube-ul functioneaza . Un film online este ok sa vad .
Referitor la seriale am incercat sa vad de pe "990" : am reusit intre timp sa le deschid dar nu au sunet. am incercat pe mai multe seriale/episoade, degeaba.
M-am gandit ca e de la player sau de la anumite site-uri avand in vedere ca un film merge dar daca incerc sa vad un serial nu am sunet.
Recunosc ca nu ma prea pricep, orice sfat e binevenit.
multumesc
Youtube-ul functioneaza . Un film online este ok sa vad .
Referitor la seriale am incercat sa vad de pe "990" : am reusit intre timp sa le deschid dar nu au sunet. am incercat pe mai multe seriale/episoade, degeaba.
M-am gandit ca e de la player sau de la anumite site-uri avand in vedere ca un film merge dar daca incerc sa vad un serial nu am sunet.
Recunosc ca nu ma prea pricep, orice sfat e binevenit.
multumesc