Sugestii

Regulament, informatii
admin
Administrator

Sugestii

Post by admin »

Pentru sugestii (subiecte ce nu au fost incadrate corect sau deloc) va rog lasati mesaj aici.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
alinescoo
Interesat

Re: Sugestii

Post by alinescoo »

Sectiune de Versus :)
tehnic
Interesat

Post by tehnic »

S-a omis ES6300
admin
Administrator

Post by admin »

tehnic wrote:S-a omis ES6300
Asa este, am corectat.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
alinescoo
Interesat

Post by alinescoo »

O tema mai frumoasa...
oanagiorgiana
Nou pe forum

Post by oanagiorgiana »

AM PUS SI EU O INTREBARE PE ACEST FORUM SI MI-ATI STERS INTREBAREA,SAU EU NU O MAI GASESC. Nu mi se pare normal ! primesc mesaj ca am un raspuns..si cand intru sa vad raspunsul..nu am mai gasit nimic. Sunteti neseriosi.
Multumesc.
macar trebuia sa ma anuntati si pe mine
essco
Tehnician

Post by essco »

Ce ai intrebat?
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
sammy
Reviewer

Post by sammy »

A pus o intrebare despre cum poate accesa poze/filme de pe un telefon (doua tipuri parca mentiona). Practic in sectiunea de DLNA sau daca cauta pe forum, gasea raspunsuri. I-am raspuns in topic (cu ceva sugestii de linkuri de pe forum), dupa care la cateva zile am zis ca sterg topicul. Nu a raspuns. Apare acum la vre-o 2 saptamani ca a primit mail... probabil mail-ul l-a primit demult, ori serverul unde este gazduit forumul nu functioneaza la parametri.
Din nou, am sa las aceste 3 commenturi, limitat, 2-3 zile. Daca vine sa citeasca raspunsul bine, daca nu iarasi nu le va gasi :)

oanagiorgiana, nu te supara, nu a fost nimic din rea intentie ;)
S3by
Nou pe forum

Subforum PROVIDERI si alte Servicii de Televiziune

Post by S3by »

Am constatat ca nu exista un subforum aici unde sa se discute despre providerii de televiziune de la noi.

Eventual despre avantajele si dezavantajele diversilor provideri pentru detinatorii de TV Samsung.
De exemplu daca tv-ul are DVB-C incorporat, la UPC pot sa cumpar in loc de reciever, un card CI+ pe care sa il pun in slotul tv-ului pentru a putea vizualiza toate posturile, din pachetul tv ales, ce ma scuteste de box-ul ala si telecomanda lui separata. Pe de alta parte la RDS nu exista optiunea unui astfel de card, dar pot vizualiza toate canalele(cu exceptia celor din pachetele extra), fara a folosi un tuner extern, daca tv-ul are incorporat.

La fel de bine s-ar putea discuta si despre alte servicii de televiziune precum:

- Televiziune Satelit
- Internet TV (eventual in contextul SMART tv-urilor)
- Site-uri de streaming (eventual in contextul SMART tv-urilor)
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Se rezolva.
Post Reply