Casti Audio Wireless

Post Reply
toro54bv
Nou pe forum

Casti Audio Wireless

Post by toro54bv »

Cateva sugesti privind achizitionarea unor casti audio wireless si compatibilitatea daca este cazul cu Samsung UE46ES6900 .Ieri am intrat in posesia acestui tv. fara a avea deocamdata vreo parerea asupra sa . Vazut !-placut ! -cumparat !. Posesorilor acestui model sau cunoscatorilor ,rog cateva detalii si eventual pareri cu plusurile sau minusurile sale. Castile audio sunt necesare pentru a scapa de gura nevestei, eu fiind adeptul volumului mai tare* :lol:
Sabba
Informat

Re: Casti Audio Wireless

Post by Sabba »

Eu am luat ceva de genul mini receiver si transmiter. Avantajul este ca poti conecta orice model de casti doresti, la orice tip de dispozitiv care are mufa de casti jack de 3,5. Eu le-am folosit inclusiv la telefon. Se incarca fie prin USB, fie prin alimentatorul propriu. Ale mele au autonomie destul de buna. Le am de mai bine de un an si inca nu s-a intamplat sa raman fara acumulator dupa vizionarea unui film, cap coada. Sunt pe tehnologie bluetooth. Cauta si pe la noi ca sigur gasesti. Am vazut ceva in magazine de la Sony, mai elegant, dar mai scump. Depinde si ce buget ai.
Samsung LE32D550/Samsung SyncMaster T22A300, Player AC Ryan Playon HD2
Post Reply