Ce antena imi trebuie sa receptionez PROtv?

Post Reply
Raa
Experimentat

Ce antena imi trebuie sa receptionez PROtv?

Post by Raa »

Conform acestui articol stirileprotv.ro/stiri/actualitate/canalele-pro-tv-s-a-nu-vor-mai-fi-receptionate-de-abonatii-romtelecom-dolce-dth.html voi ramane fara PROtv. Pentru mine n-ar fi asa mare pierdere dar sotia nu poate trai fara "Tanar si nelinistit". Asa ca va rog sa-mi ziceti ce antena trebuie sa-mi iau ca sa pot receptiona PROtv-ul.
Am trecut de la RDS ca nu mai aveam Antenele, acum imi iau PRO-ul de la Dolce. Mentionez ca sunt in zona cu semnal (conform tabelului din linck) la UHV40.
Multumesc.
LE. Postez de pe tableta si am impresia ca linckul nu se poate accesa.
Samsung 32ES6100
Raa
Experimentat

Re: Ce antena imi trebuie sa receptionez PROtv?

Post by Raa »

Samsung 32ES6100
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Salut.
Nu stiu zona in care stai , dar inteleg ca te-ai documentat si ai gasit canalul pe care transmite PRO TV-ul semnal terestru (UHF canal 40).
Daca este asa poti folosi o antena ca aceasta .
Este o antena pentru UHF , de banda larga , cu un castig bun. Poate receptiona atat canale digitale , cat si analogice.

Si aici mai multe detalii.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Raa
Experimentat

Post by Raa »

Multumesc mult adi_krusell. Intr-adevar sunt in zona cu semnal pe UHF40. Totusi nu o sa dau 210 lei pentru "tineretea nelinistita" a sotiei. Ma gandeam ca poate o antena de la rusii din piata cu 20-30 lei o sa faca treaba respectiva. Alte canale nu ma intereseaza ci doar PROtv-ul. Restul imi raman pe antena satelit Dolce. Daca exista alta varianta mai ieftina sunt deschis posibilitatii.
Samsung 32ES6100
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

In principiu , poti folosi orice antena UHF decenta , care poate receptiona canale in jurul celui dorit de tine.
Daca conditiile de receptie sunt mai dificile (obstacole naturale sau artificiale) , sau esti la limita zonei de acoperire , ar trebui sa te gandesti si la un amplificator de semnal.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
cavegrinder
Interesat

Post by cavegrinder »

Am gasit ceva poate te intereseaza:
http://www.altex.ro/antena-dvb-t-eboda-dvbtx36
Aici un filmulet referitor la ce poate aceasta antena:
http://www.nasul.tv/nasul-tv-antena-cam ... ndati-aici
Vezi ca la altex este mai ieftin decit la eboda pe site.
essco
Tehnician

Post by essco »

@raa: nu face prostia sa cumperi ce scrie mai sus. Antena de camera nu e buna decat in situatii ideale de receptie, ceea ce nu e cazul in Bucuresti.
Parerea mea este sa iti cumperi o antena chiar de la site-ul care isi face reclama pe forum: http://www.dipolnet.ro/antena_tv_de_ban ... 3godJ38Auw
sau alt model chiar mai ieftin, tot de acolo.
Pune-o afara, intr-un loc aerisit si mai la inaltime.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
Raa
Experimentat

Post by Raa »

Nu mai trebuie sa cumpar nimic. Se pare ca Pro-ul si-a dat seama ca se poate trai si fara ei si au mult de pierdut. De maine sunt din nou in grila. Acuma chiar imi pare rau, parca mai bine e cu HBO, HBO Comedy etc... se intoarce tiganeala si maneau si tonciu si mamaruta si sangele de la ora 5.
Samsung 32ES6100
Post Reply