M-am inscris pe acest forum in speranta de-a afla amanunte despre televizorul meu. Din start va spun ca sunt "certat" cu tehnologia si cu termenii folositi. Am vazut totusi bunavointa din partea cunoscatorilor in domeniu, si de aceea o sa indraznesc sa va intreb.
Mi-am luat un 32ES6100.
1. In primul rand vreau sa stiu daca este vreo diferenta intre 32ES6100 si 40ES6100 inafara diagonalei.
2. Am luat televizorul dintr-o promotie renew de la un magazin online, adica resigilat. Vanzatorii au zis ca a fost folosit la o prezentare media. Am inteles ca pot sa vad in meniul servis cate ore a funtionat televizorul pana acum. Unde sa ma uit?
3. Pana si faptul ca Asistenta, e-manual e in limba romana, eu tot nu reusesc sa inteleg anumite lucruri. Termenii de specialitate ma depasesc. Inteleg ca pot sa inregistrez un film, meci, clip - pe un dispozitiv cu USB. E posibil acest lucru? Am un stick de 16G. Pot sa inregistrez pe el? Sau e vorba doar de HDD? Daca se poate inregistra pe un stick sau pe un HDD extern, cum se face aceasta inregistrare?
4. Momentan folosesc net de la un stick digi. Pana sunt in graficul celor 5Gb de dawnload ma pot folosi de el. Am bagat simul din stick in tableta si mi-am dat net pentru toate device-urile din casa: telefoane, calculatorul mare, laptop si acum si televizor. Urmeaza sa-mi bag net prin fibra optica cu 100Mb/sec. Va rog sa-mi ziceti ce router sa-mi iau, sa-l folosesc pentru toate jucariile mele. In mod normal as vrea ca televizorul sa-l leg prin cablu iar restul sa le folosesc prin wireless.
5. Eu folosesc televiziune prin satelit, adica parabolica si receiver de la dolce. Si aici tehnologia ma depaseste. Nu stiu ce inseamna digital si ce inseamna analogic. Ma intereseaza daca eu am posibilitatea sa vad vreun canal tv, fullHD. Eu inca n-am vazut nimic fullHD

Per total sunt foarte multumit de televizor. Am facut setarile din prima pagina a topicului sa vad clouding-ul si pot sa zic cu mana pe inima ca nu vad nicio pata (vorba reclamei

Din poza atasata am inteles ca are panel Samsung S-PVA anti-glare display. Adica e bine sau e rau?
Deocamdata atat, si multumesc.