Salutari!
Acum 2 zile am achizitionat un Samsung 32F5300...tv-ul functioneaza perfect-nu am incercat netul inca...Problema insa este urmatoarea:Tot umbland prin setari,nush ce am facut si am blocat,probabil din meniu functia: se difuzeaza...mai exact,partea din meniu unde am acces la reglaj automat,semnal,lista canale,ghid,manager programare,editare canal,editare pref,etc...Cand dau sa intru in meniul respectiv imi apare mesajul:Aceasta functie nu este disponibila...
Imi puteti spune,va rog cum sa fac sa reapara functiile respective?
Ps:am dat resetare la functiile din fabrica si tot nu mi-a reaparut...
Multumesc anticipat!
Samsung 32F5300 - Meniu blocat accidental
- adi_krusell
- Expert
Re: Samsung 32F5300
Salut.
Probabil ai pus televizorul in modul "Demo magazin", sau ai selectat o sursa de semnal externa (HDMI, Component, etc.).
Verifica sa ai la sursa setat pe "TV" si modul "Uz casnic".
Succes.
Probabil ai pus televizorul in modul "Demo magazin", sau ai selectat o sursa de semnal externa (HDMI, Component, etc.).
Verifica sa ai la sursa setat pe "TV" si modul "Uz casnic".
Succes.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Re: Samsung 32F5300
Eram conectat pe un reciver NextGen si automat functia respectiva se anula...Multumesc pentru promptitudine si raspuns!
-
- Nou pe forum
Re: Samsung 32F5300 - Meniu blocat accidental
Am aceiași problema cu meniul blocat și nu știu Cum sa rezolv problema...Nu pot cauta programele
Re: Samsung 32F5300 - Meniu blocat accidental
La tine ce este, mai exact, blocat?