Am incercat pe 37ES5700 sa vad un .mkv care avea 3 subtitrari incluse in container si una pusa de mine, externa. TV-ul nu o vede sub nicio forma pe cea externa, doar pe celelalte. Am incercat in doua moduri:
a) filmul in ZYXEL NSA310 si
b) pe un HDD extern pe USB. Nu a mers.
Pe 40D5700 merge fara probleme subtitrarea externa si din HDD extern, si din SYNOLOGY DSM114. In schimb nu vede subtitrarile incluse.
37ES5700 - Problema cu subtitrari
37ES5700 - Problema cu subtitrari
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
Re: 37ES5700 - Problema cu subtitrari
Salut,
in mod normal asa ar trebui sa fie, adica daca ai fisier extern de subtitrare in acelasi folder cu MKV-ul, TV-ul o incarca pe aceasta implicit, ignorand subtitrarile incluse in MKV. Din pacate nu le poate "combina" ("merge" in engleza
)
37ES5700 nu este "normal" daca nu incarca subtitrarea externa. Poate ceva de la fisierul SRT... dar daca pe un "D" merge, ce pot sa zic? TV-urile nu doar progreseaza ci si "regreseaza". Nu-i inteleg pe "inginerii" aia care fac astfel de omisiuni.
in mod normal asa ar trebui sa fie, adica daca ai fisier extern de subtitrare in acelasi folder cu MKV-ul, TV-ul o incarca pe aceasta implicit, ignorand subtitrarile incluse in MKV. Din pacate nu le poate "combina" ("merge" in engleza

37ES5700 nu este "normal" daca nu incarca subtitrarea externa. Poate ceva de la fisierul SRT... dar daca pe un "D" merge, ce pot sa zic? TV-urile nu doar progreseaza ci si "regreseaza". Nu-i inteleg pe "inginerii" aia care fac astfel de omisiuni.
Re: 37ES5700 - Problema cu subtitrari
Pai, alte subtitrari externe, la alte mkv-uri merg! Doar la filmul asta nu vor. Si am incercat o duzina!
Ma gandesc ca atunci cand da de un mkv cu subtitrari incluse nu vrea sa le vada decat pe alea, ignorandu-le pe cele externe. Nu pot verifica asta acum, dar altceva nu-mi da prin cap.
Ma gandesc ca atunci cand da de un mkv cu subtitrari incluse nu vrea sa le vada decat pe alea, ignorandu-le pe cele externe. Nu pot verifica asta acum, dar altceva nu-mi da prin cap.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310