Compatibilitate F5500 cu CI+ RDS

Ai o întrebare? Nu ai găsit răspunsul pe forum? Nu ştii unde să întrebi? Postează aici.
Diverse probleme şi discuţii punctuale.
Atenţie: este posibil ca întrebările să fie mutate pe topicurile corespunzătoare.
Post Reply
elfielf
Nou pe forum

Compatibilitate F5500 cu CI+ RDS

Post by elfielf »

Am si eu o intrebare: ce solutie exista pentru a receptiona canale digitale de la RDS la modelul 32F5500AWXXH? de RDS mi-au spus ca este incompatibil cu cardul lor, desi are CI+. Este posibila receptionarea canalelor digitale in cazul in care se achizitioneaza si un aparat separat in care se introduce cardul?
Si o curiozitate, ce diferenta este intre AWXXH si AWXXN? :?
bluey
În domeniu

Re: compatibilitate F5500 cu CI+ RDS

Post by bluey »

Televizorul tau e 100% compatibil cu acel card.
elfielf
Nou pe forum

Post by elfielf »

Asa am crezut si eu insa mi-au zis ca nu este compatibil, daca litera de la sfarsit ar fi fost N atunci era compatibil. recunosc ca nu inteleg diferenta intre cele doua modele :/
http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/11/li ... am-ci.html lista am verificat-o si aici.
elfielf
Nou pe forum

Post by elfielf »

Nu mai conteaza, am inteles problema - modelul AWXXH are adaptor CI nu CI +
Din pacate nu am fost suficient de atenta la achizitionarea modelui si se pare ca o litera face diferenta.... in descrierea generala a modelului este trecut adaptor CI+
bradut
Interesat

Post by bradut »

Cred că este compatibil, dar ca să fii sigur inchiriaza CAM-ul CI+ doar pentru o luna sau testează cu un alt card.
Samsung UE32F5500AWXXN nu se comercializează în România.
bluey
În domeniu

Post by bluey »

Daca aparatul nu apare in lista RCS nu inseamna ca nu este compatibil.
RCS nu are in acea lista multe aparate.
De exemplu aparatele fabricate pentru germania-austria-elvetia.
Sunt modele diferite si toate au in echipare DVB-S dar nici unul nu apare in lista RCS desi sunt perfect compatibile.
Ca sa repet din nou si iar.
Orice model fabricat dupa 2010 pentru Europa este compatibil CI+.

Eu nu inteleg de ce iti iei Mercedes si intrebi la Petrom ce fel de frane ai pe masina?
Logica mea imi zice ca ar trebui sa intreb la Mercedes. Care vor spune: "Cine ie dom`ne Petrom astia de isi dau cu parerea ????"
Aleks
Interesat

Post by Aleks »

Eu am trei carduri CI+ de la RDS pe toate trei tv-urile si nu au fost probleme de copatibilitate, un 32 F5300 s-a sincronizat mai greu(1 ora), in rest merg brici pana acum.
40ES5500
32F5300
32F5300
elfielf
Nou pe forum

Re: Compatibilitate F5500 cu CI+ RDS

Post by elfielf »

Multumesc tuturor pentru postari. Am primit cardul si nu este compatibil cu televizorul, dar asa cum au mentionat cativa este o problema a celor de la RDS.
Daca mai sunt persoane interesate de acest model ar trebui sa stie ca nu functioneaza cu cardul CI+ de la RDS.
bluey
În domeniu

Re: Compatibilitate F5500 cu CI+ RDS

Post by bluey »

Dar de ce nu este compatibil?
Nu iti prinde posturile sau nu ti le decodeaza pe cele codate?
Post Reply