Ma aflu in posesia unui Samsung Smart TV, model UE32F5570.
Asa cum a mai mentionat cineva pe aici, de cateva zile am observat ca s-a autoinstalat si aplicatia pentru HBO GO (v3.Ro.HBOGO.EU).
Intrucat sunt abonata la UPC, care incepand de vineri ofera suport HBO GO, mi-am luat si aceasta optiune.
Autentificarea a mers ok, am acces la intregul continut.
Problema e ca nu pot avea acces la setarile de subtitrare pentru nici un film pe care il deschid, si in consecinta filmele ruleaza FARA subtitrare, fie ea engleza sau romana. Daca deschid acelasi film de pe un alt terminal (e.g PC) filmul preia subtitrarea automat, deci tind sa cred ca problema nu e la aplicatia HBO GO, ci la softul de Samsung App.
Nu exista nici o optiune pe telecomanda Smart TV-ului care sa deschida vreun meniu din care sa pot activa subtitrarea. Mentionez ca din meniul TV-ului subtitrarea este activata. Altfel nu ar functiona pe programele furnizate. De asemenea, am acces si la aplicatia VOYO, ale carei filme preiau subtitrarea fara probleme.
Problema poate fi intr-o mai mica masura si la HBO GO si la modul cum se executa aceasta aplicatie pe platforma samsung-ului. Din pacate acestia nu au nici un numar de contact, iar sa contactez direct operatorul (UPC) nu s-a dovedit o solutie, pentru ca si pentru ei este un lucru nou. Mai mult m-au incurcat cand am apelat la ei pentru a-mi configura HBO GO-ul, nu stiu sa explice (deocamdata) ce inseamna sa configurezi un terminal, in fine, know-how-ul lor privitor la acest topic este aproape nul si ii inteleg, nu e aplicatia lor. Pana la urma am reusit singura

Poate fi vorba si de un update de firmware pentru smart tv (doar ptr hbo go). Mi-ar placea sa contactez si pe cineva de la samsung suport, dar nu stiu la ce numar i-as putea gasi. Live chat-ul de pe site-ul http://www.samsung.com/ro/support/model/UE32F5500AWXXH nu pare sa fie alive

Daca cineva s-a confruntat cu o astfel de situatie sau este de parere ca poate ajuta cu un sfat, orice sugestie este binevenita !
Multumesc !