In primul rand va salut, si ma bucur ca am gasit acest forum.
Am gasit acest forum cautand pe net si incercand sa ma documentez cat mai bine.
Ma aflu intr-o dilema destul de mare, deoarece nu stiu ce model sa aleg. Tind sa mentionez ca am devenit foarte prudent cu achizitionarea diferitelor gageturi in special tv pentru ca m-am pacalit cu un tv lg.
Am cautat destul de mult pe net un televizor care sa imi placa si in final am ajuns la modelele enumerate in titlu. Insa aicea m-am inpodmolit deoarece diferenta de pret intre ele e semnificativa dar nu stiu daca reflecta si diferenta de calitate. Sunt cateva criterii care ma intereseaza si care poate va ajuta sa imi recomandati careva dintre tv-urile enumerate:
1. platforma smart cat mai buna (nu stiu daca este vreo diferenta intre ele)
2. sa fie de 81 cm dar nu stiu daca careva contine in pachet si ochelarii 3d (ar explica diferenta de pret)
3. clear motion rate este chiar atat de important? adica chiar se poate vedea ceva diferenta?
4 este vre-o diferenta in experienta 3d la cele 3 modele?
5. privind memoria interna a televizoarelor este vreo diferenta?
6. experienta de navigare pe net este aceeasi la cele 3 modele sau una din ele este mai rapida?
7. poate cel mai important factor pentru mine este faptul sa se conecteze la toate formele de receptare a televiziunii ca daca ma decid sa achizitionez una dintre cele trei nu as dorii sa il schimb dupa 2 ani. Aici ma refer cablu, dvbc, dvbt si ci+ vad ca are fiecare dar ce ziceti dvbs2 este important sau la noi nu se foloseste si nu va fi introdus. Nu stiu prea multe in acest domeniu.
8. pot conecta la tv un mous wireless micosoft sau trebuie sa folosesc telecomanda pentru navigare?
Care dintre cele trei credeti ca merita achizitionat?
Dilema 32f6800 sau 32f6510 sau 32f6400
-
- Nou pe forum
Re: Dilema 32f6800 sau 32f6510 sau 32f6400
Salut,
1. Platforma SMART este aceeași. Eu nu am constatat diferențe între F5300, F5500 și F6400 și mă face să cred că nici de la F6400 în sus nu sunt diferențe.
2. 32F6400 nu are ochelarii în pachet. Este bine să te interesezi de la eventualul furnizor. Nu cred că modelele de 32 inch au ochelari, decât sub formă de ceva bonus. Repet, întrebi.
3. CMR este important, însă depinde cât plătești pe el (vezi linkul de mai jos despre aceast subiect)
4. Experiența 3D la cele 3 modele este aceeași. Diagonala de minim 40"1 este recomandată pentru efecte 3D... cât or fi și ele... depinde de film.
5. Memoria internă, adică cea de stocare este aceeași (~1,4 GB)
6. Web browser la fel
7. DVB-T, DVB-C și card CI+ toate au. DVB-S, au modelele fabricate pentru europa de vest (așa am înteles). De exemplu clickshop comercializează serii cu cifra 70 în coadă (de ex. F6470), astea parcă au DVB-S. Oricum asta trebui să verifici la fel ca și cu ochelarii.
8. Se poate conecta mouse, tastatură pe USB (pe fir sau wireless), kit sau nu. Nu trebuie să navighezi din telecomandă. Chiar este "contraindicat".
Atenție, îți recomand să studiezi bine de tot și subiectele de aici: http://samsungtv.ro/prezentari-generale ... f-f69.html
Neapărat și astea: http://samsungtv.ro/probleme-seria-f-2013-f92.html
De fapt... citește cât de mult poți întrebările și răspunsurile pentru seria F. Cred că am strâns destule informații să poți face o alegere.
Dacă mă întrebi pe mine... parcă aș tinde spre 32F6400, eventual ceva cu DVB-S dacă crezi că vei folosi vreodată tunerul pentru satelit.
Acest topic va fi mutat.
1. Platforma SMART este aceeași. Eu nu am constatat diferențe între F5300, F5500 și F6400 și mă face să cred că nici de la F6400 în sus nu sunt diferențe.
2. 32F6400 nu are ochelarii în pachet. Este bine să te interesezi de la eventualul furnizor. Nu cred că modelele de 32 inch au ochelari, decât sub formă de ceva bonus. Repet, întrebi.
3. CMR este important, însă depinde cât plătești pe el (vezi linkul de mai jos despre aceast subiect)
4. Experiența 3D la cele 3 modele este aceeași. Diagonala de minim 40"1 este recomandată pentru efecte 3D... cât or fi și ele... depinde de film.
5. Memoria internă, adică cea de stocare este aceeași (~1,4 GB)
6. Web browser la fel
7. DVB-T, DVB-C și card CI+ toate au. DVB-S, au modelele fabricate pentru europa de vest (așa am înteles). De exemplu clickshop comercializează serii cu cifra 70 în coadă (de ex. F6470), astea parcă au DVB-S. Oricum asta trebui să verifici la fel ca și cu ochelarii.
8. Se poate conecta mouse, tastatură pe USB (pe fir sau wireless), kit sau nu. Nu trebuie să navighezi din telecomandă. Chiar este "contraindicat".
Atenție, îți recomand să studiezi bine de tot și subiectele de aici: http://samsungtv.ro/prezentari-generale ... f-f69.html
Neapărat și astea: http://samsungtv.ro/probleme-seria-f-2013-f92.html
De fapt... citește cât de mult poți întrebările și răspunsurile pentru seria F. Cred că am strâns destule informații să poți face o alegere.
Dacă mă întrebi pe mine... parcă aș tinde spre 32F6400, eventual ceva cu DVB-S dacă crezi că vei folosi vreodată tunerul pentru satelit.
Acest topic va fi mutat.
-
- Nou pe forum
Re: Dilema 32f6800 sau 32f6510 sau 32f6400
Multumesc pentru raspunsul prompt.
Voi citi in continuare.
Voi citi in continuare.