32ES6100 - Nu se mai conecteaza la retea

Costin
Nou pe forum

32ES6100 - Nu se mai conecteaza la retea

Post by Costin »

salut,

Dupa o buna perioada in care am fost foarte multumit de televizorul mai sus mentionat iata ca apare si prima problema...nu se conecteaza la retea. Am incercat cred tot ce se putea... reseterea modem, resetare tv, introducere manuala...nu vrea.

Puteti sa-mi dati ceva sfaturi?
Vede modem-ul (initial nu-l mai vedea) dar nu se conecteaza.

Ms
sammy
Reviewer

Re: 32ES6100 - Nu se mai conecteaza la retea

Post by sammy »

Salut. Ce router ai?
Costin
Nou pe forum

Post by Costin »

Salut. Sunt la birou acum deci nu stiu sa-ti spun. Ce pot sa-ti spun e ca lucreaza pe protocol pppoe ca am net de la rds si ca pe langa televizor mai am un laptop un smartphone si o tableta si la toate am net de la acel router. In plus, pana acum a functionat pe televizor fara probleme.

Sper sa-mi puteti da o solutie pentru ca tare mi-as dori sa evit un drum in service.

Multumesc
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Lasa IP si Gateway/DNS pe Auto si zi-mi ce-ti apare la "Status" (cand ajungi acasa).
Incearca sa lasi conectat doar TV-ul la router sa ne asiguram ca nu este ceva conflict (nu ar trebui).
Apropos, oare ai zis daca este pe cablu sau wireless? Verifica cablu...
Desigur, tot ce am zis se poate sa fie in regula, ca doar din "senin" nu merge, dar sunt mai rare defectiunile la placa de retea integrata.
In meniul de service nu ai umblat, da?
Raa
Experimentat

Post by Raa »

Am si eu o problema. M-am mutat de curand si am schimbat net-ul. Inainte aveam de la un baiat din satul vecin, mergea super. Acum, pana isi face el infrastructura in satul in care m-am mutat, mi-a pus el prin romtelecom, adica a sunat la romtelecom si au venit baietii si mi-au pus un router din ala mare alb. Am net wireless in toata casa insa televizorul nu vrea sa recunoasca reteaua. Inainte televizorul era conectat la vechiul router prin cablu si mergea perfect. Acum n-am posibilitate sa fac legatura dintre routerul romtelecom si televizor, deoarece e o chestie temporara, si routerul e amplasat in podul casei.
Problema este ca televizorul nu-l vede. Oare trebuie ceva setari in router ca sa-l vada televizorul?
Multumesc.
Samsung 32ES6100
iulian0512
Curios

Post by iulian0512 »

routeru alb de la romtelecom e o pocnitoare am la munca 1 si din 5 in 5 min ne deconecteaza de pe wireless/fir nimeni de la ei nu vrea sa recunoasca ca e o prostie routeru ala.
bento
Informat

Post by bento »

Costin wrote:salut,

Dupa o buna perioada in care am fost foarte multumit de televizorul mai sus mentionat iata ca apare si prima problema...nu se conecteaza la retea. Am incercat cred tot ce se putea... reseterea modem, resetare tv, introducere manuala...nu vrea.

Puteti sa-mi dati ceva sfaturi?
Vede modem-ul (initial nu-l mai vedea) dar nu se conecteaza.

Ms
incearca si cu un alt router , daca tot nu merge - solutia este service
bento
Informat

Post by bento »

Raa wrote:Am si eu o problema. M-am mutat de curand si am schimbat net-ul. Inainte aveam de la un baiat din satul vecin, mergea super. Acum, pana isi face el infrastructura in satul in care m-am mutat, mi-a pus el prin romtelecom, adica a sunat la romtelecom si au venit baietii si mi-au pus un router din ala mare alb. Am net wireless in toata casa insa televizorul nu vrea sa recunoasca reteaua. Inainte televizorul era conectat la vechiul router prin cablu si mergea perfect. Acum n-am posibilitate sa fac legatura dintre routerul romtelecom si televizor, deoarece e o chestie temporara, si routerul e amplasat in podul casei.
Problema este ca televizorul nu-l vede. Oare trebuie ceva setari in router ca sa-l vada televizorul?
Multumesc.
trebuie sa setezi router-ul , vorbeste cu cei de la Romtelecom sa te ajute sau cauta pe net cum sa-l setezi
crivoin
Nou pe forum

Post by crivoin »

Salutare!

Am prins recent la o promotie un Samsung ue55es8000. L-am conectat la retea prin cablu LAN si netul merge ok pe el, insa cand vreau sa-l conectez prin wifi nu se conecteaza deloc, desi am un router wireless TP-Link model: TL-WR740N. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru a folosi wifi-ul la tv. Trebuie sa schimb router-ul, sau poate imi trebuie un adaptor wifi conectat la tv? Multumesc anticipat!
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Salut,
55ES8000 are in mod sigur wireless incorporat, deci nu ai nevoie de adaptor pe USB. Routerul ar trebui sa fie ok.
Verifica setarile routerului pentru wireless:
- nu ai zis daca cu alt dispozitiv te poti conecta wireless la router
- ce setari de securitate ai pe wireless (TKIP si alte minuni pe acolo). Ai putea face un test, sa lasi semnalul wireless pe liber, si sa vezi daca tv-ul se conecteaza.
- de fapt cand dai conectare, TV-ul vede semnalul de la router? iti cere cheia de acces?
- routerul are SID-ul public?
- de fapt... wireless-ul este activat? :D

Mai vorbim...
Post Reply