Problema imagine samsung 32es6100
-
- Nou pe forum
Problema imagine samsung 32es6100
Problema imagine samsung 32es6100. Am cumparat de la altex acu 1 luna un samsung 32es6100. De vreo saptamana am realizat ca se vede o lumina din partea dreapta jos si sus. In partea stanga sus jos....nu prea se cunoaste dar in dreapta sus jos da. Plus ca in dreapta se incalzeste foarte tare....daca pui degetul pe surubul de la carcasa te frige. Oare este normal? Cel mai tare se cunoaste seara . De exemplu in momentul cand schimbi canalul, cand apare o imagine neagra si cand rulez un film cu dungile alea negre sus jos se vede ca un negru mai spalacit in dreapta. va rog . Este vreo setare sau trebuie de mer4s la service?
Re: Problema imagine samsung 32es6100
Ceea ce spui tu este un efect de "clouding". Cand schimbi canalul ai un negru perfect pentru ca, se pare, TV-ul opreste o parte din ele chiar daca nu are micro-dimming. Practic pe 40ES6100 s-a re-re-re-discutat problema cluding-ului prezenta pe TV-urile slim.
Daca ai un negru mai spalacit, incearca sa setezi Brightness la o valoare de 45-50 si sa dai Backlight mai spre maxim.
Faptul ca se infoaca in partea dreapta jos, si la ES5500 am sesizat si eu si altii.
Topicul acesta mi se pare cam dublat... Nu te superi daca sterg topicul dupa ce citesti parerea mea.
Daca ai un negru mai spalacit, incearca sa setezi Brightness la o valoare de 45-50 si sa dai Backlight mai spre maxim.
Faptul ca se infoaca in partea dreapta jos, si la ES5500 am sesizat si eu si altii.
Topicul acesta mi se pare cam dublat... Nu te superi daca sterg topicul dupa ce citesti parerea mea.