Vreau sa intreb daca atunci cand cumperi televizorul acesta are prezent acest sticker pe ecran: http://iceimg.com/i/ca/99/638d72bd60.jpg
Care l-am vazut la Admin in video de despachetare si m-a dus cu gandul ca al meu ar putea fi resigilat deoarece nu are acest sticker.
Sa va zic cum sta treaba... La Altex acest TV a fost 2.299 lei (cam ca la toate magazinele), acum cateva zile pretul a scazut la 1.999 lei (fara reducere fara nimic), am crezut ca e o oferta sau poate ca intr-un final valoarea TV-ului a scazut si m-am incapatanat sa-l cumpar. Pe site nu scria ca e resigilat (am si intrebat la magazin cand m-am dus sa ma informez si au zis ca nu vand resigilate). Ok, am comandat TV-ul prin intermediul magazinului (au facut ei comanda pe numele meu si am platit in magazin), a doua zi, cand ma uit pe site, vad minunea ... TV a revenit la 2.299 lei dupa care a scazut la 2.199 lei si asa a ramas.
Ma gandesc ca mi-au dat o teapa cu un resigilat... observand acum ca in video la Admin este prezent acest sticker si al meu nu avea... plus ca telecomanda vad sa aibe niste zgarieturi printre butoane (nu prea vizibile, dar sunt acolo)
Sa-mi cer banii inapoi si sa-l inapoiez? Vad ca televizorul mai are si o pata neagra foarte slab accentuata in mijlocul ecranului (vizibila doar pe culori statice, sau pe alb, unde culorile nu fluctueaza, nu este chiar deranjant), cred ca este o defectiune din fabrica sau ceva. Am testat si 3D care a mers bine, dar parca unele cadre nu se vedeau tocmai clar (am testat pe videourile de pe 3D Explore, este un video filmat sub apa, cu pesti, scafandrii etc, parca pestii apropriati de ecran nu se vad asa bine, adica nu iti poti concentra ochii pe ei... la fel si la acele video cu muntii unde se vad in niste cadre cu copaci mai apropriati, nu prea se intelege nimic din ei)
Nici nu puteam sa imi imaginez ca Altex poate sa faca asa ceva, ei nici nu au specificat ca televizorul ar fi resigilat au si zis ca nu vadn asa ceva... sunt profund dezamagit.
Pareri va rog?