Server DLNA

2012
Post Reply
AlexP
Nou pe forum

Server DLNA

Post by AlexP »

Salut. Sunt nou pe forum, incepator in ceea ce implica routere, DLNA etc si proaspat posesor de 40ES5500 (al tatalui). :D
Nu inteleg treaba cu routerul si serverul dlna.
Am net de la RDS(fiberlink 2 cred ca e) cu ip dinamic (din ala care se schimba din cate am inteles) si username si pass.
Vreau sa imi fac o retea zilele astea sa pot conecta si televizorul si calculatorul la internet prin intermediul unui router wireless. De configurat nu cred ca o sa intampin probleme ca m-am interesat foarte mult pe net, dar nu stiu exact ce imi trebuie ca sa pot face reteaua asta ca sa pot lua filme de pe torrente si sa le accesez cu tv-ul direct din PC cu AllShare.
Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste detalii, ce fel de routere imi trebuiesc si niste linkuri cu ele de la emag ca sa le pot achizitiona zilele astea.
In cazul unui router wireless mi-ar trebui unul cu o acoperire destul de buna pentru a avea semnal bun (in cateva luni ma voi muta la curte si voi mai achizitiona si un 40ES6100)
Am ramas impotmolit aici... Am inteles lucrurile mai grele si m-am incurcat la unele mai usoare.
Scuzati formalitatea dar nu prea am experiente in forumuri si alte lucruri de genul.
Va multumesc!
40ES5500
adi_krusell
Expert

Re: Server DLNA

Post by adi_krusell »

Salut.
Gasesti aici review dspre ASUS RT+N16 si discutii exact despre ce te intereseaza.
Pentru alte modele de routere poti sa te uiti si aici.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
AlexP
Nou pe forum

Re: Server DLNA

Post by AlexP »

Bun, ms mult de tot.
40ES5500
Post Reply