Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul Youtube

2012
sammy
Reviewer

Re: Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul You

Post by sammy »

Dupa o ora? Esti norocos :D ... ai trecut de cele 20 de minute de 3 ori! Ai folosit youtube xl? Sa zicem ca pe ala mai sunt ceva sanse.

Upgrade la memorie fizica, exclus.
Update de firmware care sa rezolve problema, sanse extrem de mici.
Firmware custom... exclus. Daca nici cei de pe samygo nu fac decat niste chestii slabe...

Termenul de "SMART" este "difuz"/"ambiguu", prea general. Da, o fi "destept" ca are ceva aplicatii, face update de pe net, un browser... dar mai au de lucru mult pana sa ne cumparam un TV si sa zicem ca avem de fapt si PC, sau macar o functionalitate calumea cu android. SMART-ul este relativ nou. A aparut ca idee si toti producatorii sunt obligati acuma sa-si faca TV-urile SMART. A inceput cu un mediaplayer, apoi un HUB timid, apoi voice recognition si alte tampenii, insa conceputul mai are mult de stat "la soare la copt".

SMART-ul nu-ti garanteaza ca evolutia de la o serie la alta nu te va face sa-ti para rau ca ai cumparat anul trecut un model. Samsung si toti producatorii de altfel, nu urmaresc sa tot lucreze pentru modelele noi, pentru ca ei vor sa traga banu de pe noile vanzari. Este o regula generala, cel putin pentru TV-uri.
Este prea "abstracta" discutia asta... sau, daca simplificam mult: vine clientul, wow are browser dar nu cunoaste limitarile, DAR ARE BROWSER, nu? Este SMART.

Sa vezi ce o sa iasa cu seria noua :lol:
Cel putin eu deja ma tot gandesc cum sa ma abtin de la critici dure daca browserul este cam tot aceeasi "marie, dar cu o palarie PUTIN mai colorata".
bento
Informat

Post by bento »

Aceste produse nu sunt PC-uri si nu ai cum sa le ceri sa faca aceleasi lucruri ca un PC … Daca vrei sa vezi filme online intra pe aplicatia Voyo si din cate am auzit in curand si HBO…acolo vezi filmul continuu… Eu am un ES6100 si sunt foarte multumit ..dar clar nu m-am asteptat la un PC cand l-am cumparat .
Edido
Experimentat

Post by Edido »

Aseara am incercat si Vplay.ro. Am urmarit un episod din "Criminal minds" ( era chiar pe prima pagina a sectiunii filme ). A mers ireprosabil...fara nici o problema pe Es6800 ;)
40ES6800 - Argintiu
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Ai facut ceva update de firmware in prealabil, sau?... ai nimerit peste un film care merge fara a "provoca" acel restart?
Edido
Experimentat

Post by Edido »

Ce upadate? De cand am cumparat TV-ul es acelasi 1032. Eu am mai scris ca nu am probleme cu restart. Am vizionat multe filme de pe diferite site-uri ( la intamplare ) seriale, meciuri din CL si aseara am incercat si Vplay.ro. De youtube nici nu mai vorbesc..am vazut zeci de filme fara nici o problema ( restart ) ;)
40ES6800 - Argintiu
sammy
Reviewer

Post by sammy »

:lol: Bun, sper ca de acum sa tin minte...
Edido
Experimentat

Post by Edido »

Chiar m-am uitat pe filmul postat de tine despre incarcarea paginilor si am comparat cu Tv-ul meu...nu prea am observat nici o diferenta...poate 1 secunda la incarcare pagini..dar asta nu e de la procesor ( ca e tot dual core si al meu )..e de la netul slab RT :roll:
40ES6800 - Argintiu
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Este foarte posibil ca problema din acest topic sa fie caracteristica TV-urilor cu procesor single-core. Pentru ca si tu si adi_krussel aveti TV-uri cu dual-core si ati zis ca nu se restarteaza. Acum si la 32F6400 merge bine, tot dual-core.
Iar ca diferenta de performanta nu ai observat din acelasi motiv... tu ai deja dual-core ;)
rivas
Informat

Post by rivas »

si noi astia cu es6100 ce fel de procesor avem ? atita timp cit pe aplicatiile tv se pot vedea filme online ( voyo, youtube , vimeo ) fara sa se restarteze , dar prin browser se restarteaza este clar ca pe undeva este o restrictie de program nu neaparat de hardware. Daca ar merge tastatura wireless pe aplicatiile din samsung ar mai fi ceva : altfel ne chinuim din telecomanda si ne rugam de sud- coreeni sa mai imbunatateasca firmware-ul, dar astia sint ocupati cu amenintarile din nord :D
Edido
Experimentat

Post by Edido »

Sub 6800, toate modele au "single core" ;)
40ES6800 - Argintiu
Post Reply