Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul Youtube

2012
Edido
Experimentat

Re: Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul You

Post by Edido »

Hm...pe zi ce trece sunt tot mai incantat de acest TV. Tocmai am vizonat meciul Malaga- Porto din Champions League, cu tot cu comentariile din pauza si de la sfarsitul meciului. Desigur online ;) Singura problema a fost internetul ( am net de la RTC..foarte slab, fara posibilitate sa-l schimb ), din cauza caruia am avut cateva mici sacadari de imagine si sunet. In rest totul a fost ok ;)
40ES6800 - Argintiu
CataT
Curios

Post by CataT »

Cum ai vazut meciul online, pe ce site?
SAMSUNG SMART TV 37ES5500
SAMSUNG LED TV 32F5000
Edido
Experimentat

Post by Edido »

Am scris in google "meciuri online" si pe primul site pe care mi l-a dat am urmarit meciul...
40ES6800 - Argintiu
rivas
Informat

Post by rivas »

am vrut sa vad si eu un film online de pe un site dar se vede cam sacadat , o fi de la conexiunea de internet . am net de la romtelecom maxim cum zic ei de 100 dar nu ajunge niciodata la aceasta valoare. 37es6100
Edido
Experimentat

Post by Edido »

Eu am tot de la RTC..doar de 6Mbps ( asta e maxim aici )si merge cu 3.2-3.5Mbps. Nici nu m-am mirat cand mergea un pic mai incet imaginea ( doar la serialul "Dallas" ). Am urmarit meci de CL online si se vedea perfect - doar cateodata se bloca imaginea ( la viteza asta a netului nici nu ma mir ). Parerea mea ca daca ai 10Mbps reali trebuie sa mearga fara probleme.
40ES6800 - Argintiu
rivas
Informat

Post by rivas »

chiar am testat viteza si am 88 ! site-ul este divxonline.biz si atunci de ce nu vad cursiv ?
Edido
Experimentat

Post by Edido »

Hm..poate filmele sunt de calitate slaba, sau site-ul are probleme. Cand am putin timp am sa incerc si eu un film de acolo sa vedem daca sunt probleme.
40ES6800 - Argintiu
zygy1976
Nou pe forum

Post by zygy1976 »

Discutia avuta on-line cu un consultant Samsung, referitor la eroarea : "Sesiunea curenta a fost intrerupta din lipsa de memorie sau alte motive necunoscute" pentru modelul de SMART TV UE32ES5500V:
George Zala :
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti de ce atunci cand incerc sa vizionez un videclip mai lung de 15 min. sau un serial on-line, apare urmatorul mesaj de eroare: "Sesiunea curenta a fost intrerupta din lipsa de memorie sau alte motive necunoscute" ?
Echipa noastra tehnica va fi la dispozitia dumneavostra in curand
Un membru al echipei noastre va fi in curand disponibil. Veti fi preluat in curand de catre un agent. 1 Va multumim pentru asteptare! Daca intrebarea dumneavoastra se refera la un produs deja cumparat, va rugam sa aveti pregatite informatiile despre produsul dumneavoastra, inclusiv numarul serial si data cumpararii
Bun venit la Samsung online chat. Cum va pot ajuta?
Gabriel :
Conform manualului de utilizare in sectiunea Depanare Browser este specificat la punctul 5. "Redarea clipurilor video Flash poate să fie restricţionată" , iar la punctul 19. "Browserul Web poate reda doar fişiere audio MP3." iar la punctul 25. "Unele tipuri de conţinut video sau audio pot să nu fie redate în timpul redării Flash, în funcţie de codecul video/audio acceptat" iar la punctul 27. "Conţinutul video care necesită Flash Player 10.2 sau o versiune superioară nu mai este acceptat." de aici reiese ca datorita fisierelor video care sunt foarte mari memoria cache are nevoie sa fie stearsa pentru a functiona browser-ul.Memoria televizorului este doar de 1GB care este folosita de sistemul de operare, de memoria cache si pentru aplicatiile pe care le puteti descarca de pe Samsung Apps.
George Zala :
in acest caz, cum poate fi golita memoria cache?
Gabriel :
Se goleste in momentul in care se facere restartarea browser-ului
George Zala :
sa inteleg ca afirmatia "Navigarea pe internet cu browser-ul web integrat" este doar o strategie de marketing pentru a vinde produsul ca SMART TV, cand in realitate nu este adevarata?
Gabriel :
Puteti naviga pe internet?
George Zala :
NU
Gabriel :
Puteti accesa anumite site-uri?
George Zala :
NAVIGAREA PRESUPUNE IN TOTALITAEA EI SI IMPLICIT VIZIONAREA VIDEOCLIPURILOR
George Zala :
da, cu mari restrictii
Gabriel :
Acestea se pot face doar prin aplicatii
George Zala :
Care ar fi?
Gabriel :
deoarece este un televizor nu un PC
George Zala :
atunci ar trebui sa se revizuiasca termenii expusi in reclamele care fac referire la acest tip de Smart TV, deoarece induc in eroare consumatorul final
Gabriel :
Cum v-am explicat este specificat si in manual la depanare aceste informatii
George Zala :
In acest sens doresc sa va informez ca suntem un grup de persoane care am initiat o petitie on-lin prin care sa expunem acest aspect atat persoanelor care achizitioneaza un astfel de produs pentru caracteristicele expuse in mod eronat in reclamele aferente, cat si in adoa etapa o sesizare la OPC in sensul revizuirii acestor reclame cu caracter de dezinformare.
Gabriel :
Nu este o dezinformatre,doar ca televizorul nu are aceleasi calitati ca si un PC in materie de browser
George Zala :
Gresit, deoarece informatiile anterioare achizitionarii produsului nu face referire la cele 4-5 puncte din sus-numitul manual, cum dealtfel le aveati deja pregatite pentru cei care adreseaza acest tip de intrebare.
Gabriel :
Informatia respectiva de unde ati primit-o?
George Zala :
"Nu este o dezinformatre,doar ca televizorul nu are aceleasi calitati ca si un PC in materie de browser"- - in acest caz , aceste informatii vor trebui sa apara si in caracteristicile produsului. In alta ordine de idei, in afara polemicii (sper cu caracter constructiv) , va exista pe viitor vreo posibilitate de a remedia acest inconvenient printr-un update de firmware?
Gabriel :
Nu este vorba de update,este vorba ca memoria televizorului care este doar de 1 GB din care aproximativ 800 MB sunt pentru aplicatii si ceea ce ramane este pentru sistemul de operare si memoria temporara
Gabriel :
Deoarece memoria se umple repede in cazul vizionarii fisierelor video online
Gabriel :
Va mai pot ajuta cu ceva?
George Zala :
am inteles, practic face tot, mai putin navigare in conditii decente pe internet. Aplicatiile de care vorbiti, sunt cele instalate de utilizator, sau cele cu care vine nativ televizorul si care nu pot fi dezinstalate de catre utilizatorul obisnuit?
George Zala :
Banuiesc ca in cazul de fata nu exista posibilitatea upgrade-arii fizice a memorie RAM...
Gabriel :
si cele care vin preinstalate si cele pe care le instalati dumneavoastra
George Zala :
am inteles.
Gabriel :
Va mai pot ajuta cu ceva?
George Zala :
George Zala : Banuiesc ca in cazul de fata nu exista posibilitatea upgrade-arii fizice a memorie RAM...
Gabriel :
Momentan nu exista aceasta posibilitate
George Zala :
Va multumesc , o zi buna.

Trageti singuri o concluzie...
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Cateva nelamuriri...
1. De ce pe youtube, versiunea XL (pentru TV) pot viziona clipuri mai lungi... de 1 h sa zicem. Am avut o discutie si o recomandare pentru aceasta versiune de youtube. In cazul acesta de ce nu se umple memoria cache?
2. Posibil sa ma insel, dar parca adi_krusell zicea ca la ES7000 al lui, nu sunt probleme cu restartul. O fi avand mai multa memorie?
3. Ca tot discutam despre memorie... 1GB este putin pentru navigare decenta cu flash? :lol: La ce memorie se referea, ca banuiesc ca nu RAM... de ce a facut referire la stocarea a 800 MB aplicatii? Inseamna ca discutam de un flash... Da ok, facem cache pe flash, dar golirea cache-ului ar trebui sa fie cumva "dinamica", pe masura ce cache-ul a fost redat!
4. Pe alte site-uri (parca Edido zicea) ca a urmarit meciuri intregi si seriale!
5. O mica analogie, cu reclama "impopotonata" spre a vinde... Egreat, cu alte lor playere exact asa se laudau - cu MEGA browser WEB, si este MULT sub ce ofera Samsung, si zic asta in cunostinta de cauza, pentru ca am testat R6S, R150 PRO, etc... Daca ala ii browser, atunci Samsung este un fel de PC!

Sa nu ma intelegi gresit, si eu am tot felul de obiectii si nu sunt "avocatul" Samsung, DAR cumparatorii avizati cauta pe net informatii clare, nu se iau dupa balivernele departamentului de marketing. Despre seria E(H,S) s-a discutat tot anul, incepand cu aprilie 2012, sute de comentarii pe blog iar acum pe forum. Cititi oameni buni si documentati-va ce cumparati, dar atentie, nu fugiti spre LG ca sariti din lac in puţ! (cel putin pana la proba contrarie... ca tot apar seriile noi de la ambii producatori). Pe restul ii mai lasam sa astepte.
rivas
Informat

Post by rivas »

smart tv = prost tv am vrut sa vad un film pe youtube si dupa o ora iarasi mi-a dat restartare . Acest televizor 37es6100 este ca o masina buna , frumoasa , eleganta dar care nu merge mai mult de 100 de km ! . Chiar nu stie nimeni sa faca un upgrade la televizor , daca astia la samsung nu vor sa mai faca nimic ? un soft ceva , chiar si fizic pusa mai multa memorie sau mai stiu eu ce . La blueray samsung 6100 care este pe zona 2 la dvd si zona B la blueray chiar din telecomanda se poate face pt. dvd free zone !
Post Reply