Cateva nelamuriri...
1. De ce pe youtube, versiunea XL (pentru TV) pot viziona clipuri mai lungi... de 1 h sa zicem. Am avut o discutie si o recomandare pentru aceasta versiune de youtube. In cazul acesta de ce nu se umple memoria cache?
2. Posibil sa ma insel, dar parca adi_krusell zicea ca la ES7000 al lui, nu sunt probleme cu restartul. O fi avand mai multa memorie?
3. Ca tot discutam despre memorie... 1GB este putin pentru navigare decenta cu flash?

La ce memorie se referea, ca banuiesc ca nu RAM... de ce a facut referire la stocarea a 800 MB aplicatii? Inseamna ca discutam de un flash... Da ok, facem cache pe flash, dar golirea cache-ului ar trebui sa fie cumva "dinamica",
pe masura ce cache-ul a fost redat!
4. Pe alte site-uri (parca Edido zicea) ca a urmarit meciuri intregi si seriale!
5. O mica analogie, cu reclama "impopotonata" spre a vinde... Egreat, cu alte lor playere exact asa se laudau - cu MEGA browser WEB, si este MULT sub ce ofera Samsung, si zic asta in cunostinta de cauza, pentru ca am testat R6S, R150 PRO, etc... Daca ala ii browser, atunci Samsung este un fel de PC!
Sa nu ma intelegi gresit, si eu am tot felul de obiectii si nu sunt "avocatul" Samsung, DAR cumparatorii avizati cauta pe net informatii clare, nu se iau dupa balivernele departamentului de marketing. Despre seria E(H,S) s-a discutat tot anul, incepand cu aprilie 2012, sute de comentarii pe blog iar acum pe forum. Cititi oameni buni si documentati-va ce cumparati, dar atentie, nu fugiti spre LG ca sariti din lac in puţ! (cel putin pana la proba contrarie... ca tot apar seriile noi de la ambii producatori). Pe restul ii mai lasam sa astepte.