Eu am observat ca TV-ul ( pe wi-fi ) prinde mai greu semnalul decat un laptop sau telefon mobil.
Daca pe laptop ai doar 3 liniute, e foarte posibil ca pentru TV sa fie prea putin.
Nu stiu daca ai posibilitatea sa faci o proba prin conectarea la un cablu LAN...dar eu am o banuiala ca semnalul e prea slab.
Oricat de bun sa fie semnalul wi-fi, cablul LAN e mult mai "sigur"
Ce suport perete imi recomandati pentru UE40ES6100? ..., din cauza boxelor mai proeminente imi da senzatia ca nu o sa fie paralel cu peretele, o sa fie mai apropiat in partea de sus.
Multumesc!!
Edit by adi_krusell: Te rog, ca pe viitor sa nu mai postezi acelasi mesaj in mai multe topicuri. Cu atat mai mult in sectiunea "Administrare". Multumesc pentru intelegere.
Last edited by adi_krusell on 17 Jul 2013, 17:08, edited 1 time in total.
Reason:Atentionare dublu post
Salut.
Poti folosi un astfel de suport. Este reglabil, iar sistemul de basculare este cu filet.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic. Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Buna ziua,
Dupa cum stim atunci cand apare un nou firmware pentru acest model sau altele nu scrie si ce imbunatatiri aduce
Am intrat pe samsung.com/us am gasit acolo modelul samsung UN40es6100F si de asemenea imbunatatirile pe care le aduce noul firmware
A incercat cineva sa faca un update de firmware luat direct de pe us si nu ro? functioneaza oare? sper ca nu pun intrebari prea stupide....daca stie cineva
Multumesc
Salut.
Modelele pentru Europa sunt diferite de cele pentru America. In cazul prezentat de tine este vorba despre UE40ES6100WXXH (pentru Europa) si UN40ES6100FXZA (pentru America). In consecinta, nici fisierele de upgrade, nu sunt aceleasi. Pentru varianta europeana, fisierul disponibil acum este "T-MST10PDEUC-1037.0" (151.37 MB), iar pentru varianta americana, fisierul este "T-MST10PAUSC-1034.2" (141.78 MB)
In concluzie nu poti face update la modelul european cu fisierul american.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic. Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
am o mica problema cu web browserul , imi cere o actualizare la versiunea 1.238 , dau ok , la net este legat prin fir si merge destul de bine , incarca videoclipurile de pe youtube f bine , merg fluent fata de wireless , iar cand incepe actualizarea in dreapta sus asa ramane , arata ca incearca si nimic , l-am lasat si o ora si degeaba , actualizarea are 12 mega si ceva trebuia sa o faca repede , tot la fel mai imi zice si pt smart hub tot o actualizare , o fac , pe urma o cere din nou , samssung apps functioneaza si mai adaug de acolo fb , prosport , dar si ala cand vrea
a mai intampinat cineva probleme de gen ?
oricum il am de 6 luni si o sa-l duc la service sa se uite baietii , in rest este f ok
Salut.
-Este posibil sa fie probleme cu server-ele Samsung.
-Verifica daca ai ultima versiune de firmware instalata pe televizor.
adi_krusell wrote:Salut.
-Este posibil sa fie probleme cu server-ele Samsung.
-Verifica daca ai ultima versiune de firmware instalata pe televizor.
nu cred ca o am , dar nici nu ma apuc sa instalez eu alta , pe urma poate imi zic aia de la garantie ceva , oricum nu ar trebui sa aiba treaba ca ai sau nu ultima versiune , si cu versiunea aia a fost facut sa mearga
Update-ul de firmware este o procedura simpla, optiune inclusa in meniul tv-ului tocmai sa o folosesti. Cei de la service nu au ce comenta doar in cazul accesului la meniul service.
Update-ul de browser poate avea legatura cu versiunea de firmware dar nimeni nu stie exact. Dupa update poate sau nu sa faca update-ul.
Ce versiune de firmware ai si ce ver. este disponibila? Diferenta mare?
am fost azi la samsung , mi-a zis sa ii dau un restart la browser la setari , am facut , se prezinta la fel , poate sa fac de pe stick actualizare la firmware , unde pot vedea ce versiune am ? daca o fac si nu merge , cik tre sa schimbe nu stiu ce panou ca e clar defectiune