Nu sunt ca daca le bag direct in pc sau in telefon se aud bineadmin wrote:Esti sigur ca nu castile sunt problema? (ceva contact, fir intrerupt etc.)
ES5500
Re: ES5500
Samsung UE32ES5500
Salutare! Am o intrebare despre acest model de TV. In timpul vizionarii posturilor tv in scene intunecate scade si luminozitatea ecranului. Cand folosesc playerul intern al tv-ului aceasta problema nu apare. Are cineva ideie despre cum pot opri aceasta scadere a luminozitatii? Mersi.
Salut. System > Eco Solution > Energy Saving este pe ON? (pune-l pe Off). Meniu in limba RO? Sistem > Solutie Eco > Econ. energie sa fie pe Dezactivat. Sper ca asta este cauza.
E oprit. Acela. Am incercat sa dezactivez tot ce inseamna reducere a consumului pe tv. Sa fie vreo functie "bonus" dar de nemodificat?
Imagine > Mod imagine ... ce ai? Eu folosesc Standard si l-am customizat. Ai acolo cumva pe Dinamic?
Apoi la Setari avansate > Contrast dinam. am "Mediu",
Nuanta de negru - "Dezactivat",
Iluminare miscare - "Dezactivat",
iar in submeniul Optiuni imagine, LED Motion Plis - "Dezactivat".
Apoi la Setari avansate > Contrast dinam. am "Mediu",
Nuanta de negru - "Dezactivat",
Iluminare miscare - "Dezactivat",
iar in submeniul Optiuni imagine, LED Motion Plis - "Dezactivat".
La fel sunt si la mine setarile. In afara de Standard si Film nu folosesc celelalte moduri (culori mult prea aprinse). Nu a mai observat cineva acest lucru? Scaderea luminozitatii in imaginile intunecate.
Si la mine se manifesta identic, cu specificarea ca mi-e pus pe Economisire energie. Oricum economisirea energiei o poti din nou seta in functie de iluminarea spate.
Ce am mai observat. Fara a avea aceasta functie activata, consumul de energie oricum scade daca pe ecran ruleaza imagini intunecate. Daca sunt pazaje intr-un film pe timp de noapte sau intunecate, scade consumul de energie. Am un aparat care imi masoara instant consumul de energie pe priza pe care-l pun. La setarile mele, imi consuma 61W, aici intrand si receverul care consuma 9W. Deci televizorul consuma 52W. Cand sunt imagini intunecate, scade de la 61W pana la 37W. Eu zic ca e o chestie buna faptul ca scade consumul de energie.
Ce am mai observat. Fara a avea aceasta functie activata, consumul de energie oricum scade daca pe ecran ruleaza imagini intunecate. Daca sunt pazaje intr-un film pe timp de noapte sau intunecate, scade consumul de energie. Am un aparat care imi masoara instant consumul de energie pe priza pe care-l pun. La setarile mele, imi consuma 61W, aici intrand si receverul care consuma 9W. Deci televizorul consuma 52W. Cand sunt imagini intunecate, scade de la 61W pana la 37W. Eu zic ca e o chestie buna faptul ca scade consumul de energie.
Samsung 32ES6100
Poate sa-mi spuna cineva daca la acest model se pot folosi smartphone-urile si tabletele ca telecomanda, sau doar la tv-urile cu wi-fi? La acesta e necesara cumpararea unui dongle?
46 ES 5700
Functioneaza. Pe ES5500 am facut acest tutorial.
Necesita conectarea TV-ului si tabletei/smartphone-ului in aceeasi retea locala. TV-ul pe fir (este dotat cu RJ-45) sau, optional, prin adaptor wireless (dongle) ce trebuie cumparat suplimentar.
Necesita conectarea TV-ului si tabletei/smartphone-ului in aceeasi retea locala. TV-ul pe fir (este dotat cu RJ-45) sau, optional, prin adaptor wireless (dongle) ce trebuie cumparat suplimentar.
Multumesc, Sammy. Deci se conecteaza prin router tv cu tableta? Mi-era teama ca se pupa direct si trebuia sa iau adaptor wireless...
46 ES 5700