Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul Youtube

2012
Post Reply
sammy
Reviewer

Re: Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul You

Post by sammy »

La Youtube exista solutie... dar in rest...
Sa vedem cum o sa fie seriile F (TV Samsung pentru anul 2013 ;) ).
rivas
Informat

Post by rivas »

un pont pt. youtube folosind tastatura si mouse : intrati in youtube prin GOOGLE ! adica dati cautare youtube si apoi lansati de acolo . Merge sa folositi tastatura si mouse-ul astfel in youtube .
AlexP
Nou pe forum

Post by AlexP »

Salut, sper ca scriu unde trebuie. Incerc sa vad un serial in browser pe vplay si nu merge nici pe html5(apare un x rosu mic in locul unde ar trebui sa fie imaginea) si nici in flash(apare doar o poza din episod). Are cineva idee care este problema? Ca din cate am inteles voua va merge dar se restarteaza, la mine nu merge deloc dar nici nu se restarteaza. Multumesc
40ES5500
rivas
Informat

Post by rivas »

sa nu vorbesc cu pacat , am facut update versiunea 1032 online ( am un 37es6100 ) si vizionez fime pe youtube fara sa se mai opreasca cu mesajul respectiv . Filme de o ora si jumatate sau mai mult ! O singura data a mai aparut mesajul chiar la inceputul unui film de 55 de minute dar am intrat din nou si a mers pina la capat .Sa fie de bun augur ! poate sa mai confirme cineva ceea ce am scris eu ?
rivas
Informat

Post by rivas »

vezi conexiunea de internet in primul rind : poate nu duce cit trebuie
Edido
Experimentat

Post by Edido »

M-am jucat putin si eu cu noul TV si am observat ca pot vizualiza filme de pe youtube si din browser. M-am uitat la 2 filme de aprox. 1.5 h si atat pe imagine cat si sunet au functionat impecabil.
Ba mai mult, aseara am cautat in browser ultimul episod din serialul Dallas" ( 2013, seria 2 ep. 6 ...cel care s-a difuzat luni seara pe TNT ) si l-am vizionat fara probleme... online ( aprox 45 min ) ;)

Moderat: Edido, ce TV ai? Poti sa-ti pui, daca te rugam, in semnatura modelul?
40ES6800 - Argintiu
Edido
Experimentat

Post by Edido »

Tocmai am vizionat si episodul 7 din serialul "Dallas"...cel care s-a difuzat aseara in USA...direct din browser, online fara nici o intrerupere. Calitatea nu e una foarte buna..dar asta e de inteles ;)

@sammy, am trecut la semnatura modelul ;)
40ES6800 - Argintiu
Edido
Experimentat

Post by Edido »

Acum am vizionat si episodul 8 din "Dallas", cel in care "J.R" a spus "adio" serialului. Ca de obicei: direct din browser, online, fara niciun fel de probleme ;)
40ES6800 - Argintiu
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Edido, oare ai zis si pe ce site urmaresti filmele? (am putea sa comparam pluginul de flash, daca-i de ala)
Edido
Experimentat

Post by Edido »

Urmaresc mai multe seriale, de pe site-uri diferite. Am specificat doar "Dallas"-ul deorece este cel mai recent ;)
Nu stiu daca am voie sa postez aici linkul, dar iti trimit un PM cu linkul pentru episoadele serialului Dallas. Poate te ajuta cu comparatia plugin-ului.

Edit by sammy: Ok, merci!
40ES6800 - Argintiu
Post Reply