Digi Smart CAM CI+ HD - Instalare card, Review, Pareri
Re: Digi Smart CAM CI+ HD - Instalare card, Review, Pareri
Eu am un samsung le40C650 cu firmware 3007 daca bine tin minte si functioneaza perfect cam ul de la rds,cu siguranta e problema de la firmware,incearca sa cauti pe net si sa pui pe un stick,poate ai noroc.
Raspunsul tau imi confirma banuiala ca problema provine de la ultimul firmware instalat. Am mai descoperit si alte nefunctionalitati, insa cei de la support Samsung NU recunosc ca au o probleme cu acest firmware.
Din pacate la TV-urile Samsung NU se poate face downgrade de firmware, am incercat si am vorbit inclusiv la support. Downgrade se poate face doar de catre un service autorizat, insa e absolut aiurea sa merg cu TV-ul in spate la service pentru asta. Corect ar fi ca atat timp cat pot face upgrade, sa pot sa si revin la ce soft imi place mie!
Am dat peste 1000 de euro in 2010 pe TV-ul asta si ma asteptam sa am un suport onorabil si dupa iesirea TV-ului din garantie. Sunt complet dezamagit de modul in care Samsung trateaza clientii cu TV-uri ceva mai vechi...
Multumesc pentru raspunsuri!
Din pacate la TV-urile Samsung NU se poate face downgrade de firmware, am incercat si am vorbit inclusiv la support. Downgrade se poate face doar de catre un service autorizat, insa e absolut aiurea sa merg cu TV-ul in spate la service pentru asta. Corect ar fi ca atat timp cat pot face upgrade, sa pot sa si revin la ce soft imi place mie!
Am dat peste 1000 de euro in 2010 pe TV-ul asta si ma asteptam sa am un suport onorabil si dupa iesirea TV-ului din garantie. Sunt complet dezamagit de modul in care Samsung trateaza clientii cu TV-uri ceva mai vechi...
Multumesc pentru raspunsuri!
DIGI Smart Card
Buna ziua draga Samsung,
Am un TV care nu are slot pentru card (UE40D6000). Exista vreo posibilitate (adaptor sau oricare alta varianta) prin care sa pot utiliza cardul digi pe TV-ul meu?
PS. nu stiu daca am postat unde trebuie, insa aici mi s-a parut cel mai general
Am un TV care nu are slot pentru card (UE40D6000). Exista vreo posibilitate (adaptor sau oricare alta varianta) prin care sa pot utiliza cardul digi pe TV-ul meu?
PS. nu stiu daca am postat unde trebuie, insa aici mi s-a parut cel mai general
Re: DIGI Smart Card
Nu, nu poti.
Nu, n-ai postat unde trebuia.
http://samsungtv.ro/provideri-si-alte-s ... e-f95.html
LE: vad ca la specificatii scrie ca are slot CI.
http://www.samsung.com/ro/consumer/tv-a ... TWXXH-spec
Nu, n-ai postat unde trebuia.
http://samsungtv.ro/provideri-si-alte-s ... e-f95.html
LE: vad ca la specificatii scrie ca are slot CI.
http://www.samsung.com/ro/consumer/tv-a ... TWXXH-spec
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
Pt 40D6000 cauta in pachetul televizorului un adaptor de plastic care il infigi in televizor dupa ce dezlipesti abtibildul cu CI.
Apoi in adaptorul de plastic bag CI de la rds. Merge fara probleme.
Apoi in adaptorul de plastic bag CI de la rds. Merge fara probleme.
eu zic ca trebuie sa apelezi si la service-ul Samsung pentru o verificare in paralel cu cei de la RDS … poate fi si o problema de la cei de la RDS sau Card reader-ul sa nu functioneze.dapman wrote:Am luat si eu 2 Cam-uri de la RDS. Primul folosit intr-un Samsung ES6100, functioneaza bine. Cu cel de-al 2-lea ma chinui de cateva zile fara succes.
E pus intr-un TV Samsung LE40C750, cu ultimul firmware Valdeuc- 3018.1 de pe site-ul Samsung. Autentificarea s-a facut corect, cardul este activat, numai ca NU reusesc sa vad niciun program digital!
La scanare sunt gasite cele 120 de programe digitale + 60 analogice, insa ulterior in lista de programe le regasesc doar pe cele analogice.Daca scot CAM-ul din slot si fac rescan, vad si prg. digitale, insa bineinteles nu si pe cele codate. Cum bag cam-ul pe program digital, cum ingheata imaginea!
Am revenit la setarile din fabrica, am incercat scanare completa pe toate tarile gasite in meniu si nimic.
Am sunat la Samsung si mi s-a spus ca TV-ul e compatibil CI+ si daca nu merge, atunci problema e la RDS, insa acelasi Cam + card, introdus in ES6100 functioneaza corect.
Eu banuiesc ca sunt probleme cu noul firmware 3018.1, insa din pacate nu pot face downgrade de firmware ca sa pot verifica functionalitatea cu alt soft.
Problema asta am ridicat-o si pe alte forumuri, insa n-am avut niciun feedback.
Ma poate ajuta cineva cu o sugestie??
-
- Nou pe forum
Buna seara, am nevoie de ajutor!
Am luat de la RDS modulul CI+Card si nu merge in televizorul meu. Stiu ca modelul UE40D6510 este compatibil si am incercat initial (cand am luat primul CI+card, ulterior schimbandu-l pentru ca am crezut ca e defect), si imi aparea mesajul eroare 17. M-am asigurat ca este introdus cum trebuie, am facut ceea ce mi-au transmis cei de la RDS, in afara de revenirea la setarile din fabrica*. A doua oara, cu al doilea card, nu a mai aparut nici un fel de mesaj la introducerea modulului, nici macar cel de eroare! Nu stiu ce sa ma mai fac! Si mai este ceva care imi pune capac, faptul ca atunci cand, in sfarsit am gasit pe acest forum care ar fi posibilitatea revenirii la setarile din fabrica* am constatat ca la MENIU -- ASISTENTA -- AUTODIAGNOZA -- RESETARE, aceasta din urma lipseste cu desavarsire! Ce sa fac? Poate am gresit undeva, va rog sa ma ajutati!
Multumesc mult!
Am luat de la RDS modulul CI+Card si nu merge in televizorul meu. Stiu ca modelul UE40D6510 este compatibil si am incercat initial (cand am luat primul CI+card, ulterior schimbandu-l pentru ca am crezut ca e defect), si imi aparea mesajul eroare 17. M-am asigurat ca este introdus cum trebuie, am facut ceea ce mi-au transmis cei de la RDS, in afara de revenirea la setarile din fabrica*. A doua oara, cu al doilea card, nu a mai aparut nici un fel de mesaj la introducerea modulului, nici macar cel de eroare! Nu stiu ce sa ma mai fac! Si mai este ceva care imi pune capac, faptul ca atunci cand, in sfarsit am gasit pe acest forum care ar fi posibilitatea revenirii la setarile din fabrica* am constatat ca la MENIU -- ASISTENTA -- AUTODIAGNOZA -- RESETARE, aceasta din urma lipseste cu desavarsire! Ce sa fac? Poate am gresit undeva, va rog sa ma ajutati!
Multumesc mult!
-
- Nou pe forum
Probleme CI+
Salut
Am cumparat si eu acest tv UE40F6400, merge super tare....filme , net etc...
AM facut chiar abonament la UPC pt pachetul cu HD + Card digital CI+, si ce sa vezi mie nu imi merge cardul de la ei. A mai intalnit cineva aceasta problema??
ideea e ca pe siteul UPC apare model compatibil UE40F6400awxxN iar pe cutia tv-ului meu UE40F6400awxxH. Am vorbit la UPC cu 4-5 persoane unii mi-au spus ca nu merge altii ca ar merge, dar nu s-ar fi facut refresh la ei in sistem si sa mai astept.
SUnt curios daca voi va-ti pus CI pe televizor model UE40F6400awxxh si va merge.
Astept un raspuns multumesc mult.
Am cumparat si eu acest tv UE40F6400, merge super tare....filme , net etc...
AM facut chiar abonament la UPC pt pachetul cu HD + Card digital CI+, si ce sa vezi mie nu imi merge cardul de la ei. A mai intalnit cineva aceasta problema??
ideea e ca pe siteul UPC apare model compatibil UE40F6400awxxN iar pe cutia tv-ului meu UE40F6400awxxH. Am vorbit la UPC cu 4-5 persoane unii mi-au spus ca nu merge altii ca ar merge, dar nu s-ar fi facut refresh la ei in sistem si sa mai astept.
SUnt curios daca voi va-ti pus CI pe televizor model UE40F6400awxxh si va merge.
Astept un raspuns multumesc mult.
Re: Probleme CI+
Salut. Ultimele 4 litere sunt codul de țară al fabricantului. Nu cred că sunt probleme de compatibilitate. Probabil varianta cu refreshul sistemului...
-
- Nou pe forum
Re: Probleme CI+
Ieri a venit la mine un prieten cu cardul lui tot de la upc si culmea cu al lui a mers...
:):)
Am facut sesizare la UPC si astept azi o echipa de la tehnic sa imi schimbe cardul. REvin sa va spun ce si cum...

Am facut sesizare la UPC si astept azi o echipa de la tehnic sa imi schimbe cardul. REvin sa va spun ce si cum...