Bravo! Am să fac același lucru!
Live Support bănuiesc că pe site-ul global Samsung.... Da?
Media player-Decalare sunet de imagine (MKV)-Desincronizare
- dieselpower
- Interesat
Re: Media player-Decalare sunet de imagine (MKV)-Desincroniz
Da,exact. Adica aici,alegand Live Chat.
Samsung UE32F6400 SMART TV
Am discutat și eu cu ei... m-au trimis cu TV-ul în service pentru o constatare de către un tehnician de-al lor, să fie oficial. Ceva de genul ăsta a lăsat de înțeles doamna.
I-am zis că duc în service 46F5300, 42F5500 și 32F6400 că toate fac la fel indiferent de versiune de firmware, deci i-am zis clar că este o scăpare de bază și ori nu știu ori nu au timp să rezolve asta... Ori... (mă abțin).
Mă gândesc să mă duc în service cu unul să le arăt cum face... POATE așa ar fi ceva, dar cred că o sesizare nu trece de "tehnicianul" nostru de aici din RO, din lipsă de interes... Ori nici el să nu fie băgat în seamă.
I-am zis că duc în service 46F5300, 42F5500 și 32F6400 că toate fac la fel indiferent de versiune de firmware, deci i-am zis clar că este o scăpare de bază și ori nu știu ori nu au timp să rezolve asta... Ori... (mă abțin).
Mă gândesc să mă duc în service cu unul să le arăt cum face... POATE așa ar fi ceva, dar cred că o sesizare nu trece de "tehnicianul" nostru de aici din RO, din lipsă de interes... Ori nici el să nu fie băgat în seamă.
- dieselpower
- Interesat
Daca timpul iti permite,cred ca ar fi o idee buna sa mergi cu TV-ul in service. Poate gasesti pe cineva care chiar cunoaste ce setare trebuie facuta in meniul de service,astfel rezolvand acest neajuns.
Trebuie să-mi fac timp...
cred că merită. Adică mă duc la ei cu un HDD extern, filme cu Dolby Digital și cu DTS, le arăt diferența și zic că nu accept TV-ul din service până nu rezolvă sau renunț la ele. POATE este așa cum zici, o setare din meniul de service, dar tot trebuie să rezolve din firmware.
Nu pot să de-a vina pe encodarea MKV-ului pentru că ai văzut ce o zis sam, că la posturi TV decalajul devine din ce în ce mai mare și nu s-a putut face nimic.

Nu pot să de-a vina pe encodarea MKV-ului pentru că ai văzut ce o zis sam, că la posturi TV decalajul devine din ce în ce mai mare și nu s-a putut face nimic.
- dieselpower
- Interesat
Am convingerea ca toata problema e din soft. Ma indoiesc ca intentionat nu vor s-o remedieze,personal nu le-as intelege logica.
Probabil ca sunt foarte putine sesizari,sau majoritatea utilizatorilor folosesc player separat.
Oricum,acest aspect al decalajului audio/video TREBUIE rezolvat,dar daca stam cu mainile in san,nu se va misca nimic,si e pacat,pentru ca e un produs platit cu o caciula de bani,de la care asteptam sa faca exact ce scrie in specificatii,atat.
Inca o data,rog userii/cititorii acestui forum,care au problema desincronizarii A/V,sa sesizeze acest fapt catre Samsung Romania.
sammy,sustin initiativa pe care intentionezi sa o iei.
Probabil ca sunt foarte putine sesizari,sau majoritatea utilizatorilor folosesc player separat.
Oricum,acest aspect al decalajului audio/video TREBUIE rezolvat,dar daca stam cu mainile in san,nu se va misca nimic,si e pacat,pentru ca e un produs platit cu o caciula de bani,de la care asteptam sa faca exact ce scrie in specificatii,atat.
Inca o data,rog userii/cititorii acestui forum,care au problema desincronizarii A/V,sa sesizeze acest fapt catre Samsung Romania.
sammy,sustin initiativa pe care intentionezi sa o iei.
Update: din păcate încă nu am avut timp de umblat cu TV-ul în service, dar îmi dau silința...
Am gasit si eu (in sfarsit) un .mkv cu aceasta problema. Din cele 12 .mkv-uri (cu Dolby Digital) testate de pe HDD extern conectat direct la TV, doar unul desincronizat, si acesta avand o calitate slabuta. Nu stiu cat conteaza, dar celelalte erau de calitate excelenta, 1080p, etc.
Conectand HDD-ul la BR player (tot Samsung), .mkv-ul cu pricina ruleaza fara probleme prin player-ul lui. Eu am inteles ca in linii mari, player-ul TV-ului, ca software, a ramas la fel ca cel din seria E. Deci problema poate sa tina si de compatibilitate cu noua platforma.
Nu stiu daca e vreo diferenta intre modele, avand in vedere ca m-am straduit putin sa gasesc problema. Insa daca in cazul meu, pana acum, rata de aparitie pare a fi undeva la 10%, probabil asa e si pe alte modele sau printre alte incercari ale userilor. Nu stiu cat de convingator poate fi pentru ei acest procent pentru a fixa treaba asta.
Sa le propunem sa faca un "board report problem", sa tina un tracking mai bun (pe ce modele, ce incidenta, ce procent useri, etc). Teoretic ar fi trebuit sa existe asa ceva la nivel global...
One thing i learnt from this topic: it's good to have one external player as back-up
.
Conectand HDD-ul la BR player (tot Samsung), .mkv-ul cu pricina ruleaza fara probleme prin player-ul lui. Eu am inteles ca in linii mari, player-ul TV-ului, ca software, a ramas la fel ca cel din seria E. Deci problema poate sa tina si de compatibilitate cu noua platforma.
Nu stiu daca e vreo diferenta intre modele, avand in vedere ca m-am straduit putin sa gasesc problema. Insa daca in cazul meu, pana acum, rata de aparitie pare a fi undeva la 10%, probabil asa e si pe alte modele sau printre alte incercari ale userilor. Nu stiu cat de convingator poate fi pentru ei acest procent pentru a fixa treaba asta.
Sa le propunem sa faca un "board report problem", sa tina un tracking mai bun (pe ce modele, ce incidenta, ce procent useri, etc). Teoretic ar fi trebuit sa existe asa ceva la nivel global...
One thing i learnt from this topic: it's good to have one external player as back-up

UE32F5570 / BD-F5100
Problema la mine e că decalajul apare în 100% cazuri cu Dolby Digital
Doar că nu derulez, sau REsincronizez, că am început să mă pricep la asta 

Nu stiu ce sa zic... din putina mea experienta mea de lucru cu software ptr playere, am observat ca daca o problema a codecului audio se reproduce in mod online (streaming de continut audio de pe un server), are sanse mai mici sa se reproduca daca acel continut e rulat offline (local), si, normal, aproape deloc daca folosesti player intermediar 
Daca insa in cazul tau, se reproduce pe toate modelele pe care le ai, 100% ,atat offline, cat si online, poate si cu player extern, atunci treaba e nasoala ptr MKV Dolby Digital
Conteaza poate si modelul ptr ce piata a fost facut?

Daca insa in cazul tau, se reproduce pe toate modelele pe care le ai, 100% ,atat offline, cat si online, poate si cu player extern, atunci treaba e nasoala ptr MKV Dolby Digital

Conteaza poate si modelul ptr ce piata a fost facut?

UE32F5570 / BD-F5100