Sincer si pe mine ma supara aceste "downgrade"-uri ale modelelor noi fata de cele vechi. In acest weekend am intalnit 2 filme cu sunet Dolby Digital (deci nu DTS) la care aveam grija sa nu derulez (sar la momentul X) ca sa nu se decaleze sunetul fata de imagine. Problema discutata aici:
http://samsungtv.ro/media-player-sunet- ... t1397.html
Cu toate ca la seria E nu am intampinat absolut nicio problema de sunet, la F... uite ca sunt, si inca astept hot-fix-ul... prin update de firmware. Nu pot sa cred ca un TV cu hardware mai performant sa aiba probleme de sincronizare sunet/imagine, cand la seria E, cu un singur core, nu erau probleme la niciun tip de sunet.
Apoi cand s-a trecut de la seria D la seria E, m-am trezit cu suportul pentru fisiere ISO total eliminat, si nu imbunatatit, adica sa poti folosi meniul DVD-ului. M-am gandit ca poate pur si simplu nu au reusit sa faca suportul de meniu... Desi eu nu folosesc, multi ar folosi si fisiere ISO DVD.
Desi as recomanda tot seria F din cauza problemelor de browser la seria E (restartul in filme online), le-as zice celor de la Samsung ca nu-si fac produsele calumea, sa nu mai strice ce a functionat la o serie anterioara. Problema este ca fara retururi MASIVE, ei nu le rezolva. Si cum poti lamuri (a nu se interpreta ca fac "instigare") un anumit numar de cumparatori sa trimita tv-urile inapoi pentru X motiv? De exemplu pe mine nu ma deranjeaza lipsa de sharpness la poze... Filmele se vad super-ok (mai putin faza cu Dolby Digital

)