Samsung 32F6400 UE32F6400 Review Pret Pareri (F6400)
Re: Samsung 32F6400 UE32F6400 Review Pret Pareri (F6400)
Salut
S-ar putea sa-mi fi scapat subiectul, dar am o problema cu subtitrarile incluse in mkv-uri. Am incercat cu mai multe filme si nu mi le citeste. In meniu e setata limba principala romana. ultimul film incercat are doar 2 subtitrari , romana si engleza care pe pc se vad. Dupa deschiderea filmului la apasare buton tools, setari nu e activa decat optiune de activare sau dezactivare subtitrare.
S-ar putea sa-mi fi scapat subiectul, dar am o problema cu subtitrarile incluse in mkv-uri. Am incercat cu mai multe filme si nu mi le citeste. In meniu e setata limba principala romana. ultimul film incercat are doar 2 subtitrari , romana si engleza care pe pc se vad. Dupa deschiderea filmului la apasare buton tools, setari nu e activa decat optiune de activare sau dezactivare subtitrare.
Normal, mai intai trebuie sa fie subtitrarea activa. Deci nu poti activa? Cate MKV-uri ai incercat? De unde rulezi filmul? HDD?
Am incercat vreo 3-4 mkv-uri cu subtitrari incluse, rulate de pe HDD. Subtitrarea e activata da nu am de unde sa aleg limba. Stiam doar ca ar fi o problema cu alegerea subtitrarii daca ar fi mai mult de 8, dar mie nu-mi apare niciuna.
Last edited by adi_krusell on 20 Aug 2014, 08:00, edited 1 time in total.
Reason: Nu citaţi postul imediat anterior.
Reason: Nu citaţi postul imediat anterior.
Asa ar trebui sa-ti apara:

Salut!
Din cand in cand mai vin cu cate o intrebare.
Din cate am observat filmele 720p se vad pe tot ecranul.
Nu acelasi lucru pot spune despre 1080p, avand la acestea cate o dunga neagra sus si jos; rezolutia 1920x800.
Exista vreo setare care sa afiseze video pe tot ecranul si am omis-o?
Din cand in cand mai vin cu cate o intrebare.
Din cate am observat filmele 720p se vad pe tot ecranul.
Nu acelasi lucru pot spune despre 1080p, avand la acestea cate o dunga neagra sus si jos; rezolutia 1920x800.
Exista vreo setare care sa afiseze video pe tot ecranul si am omis-o?
-
- Tehnician
La rezolutia 1920x800 nu se va vedea niciodata pe tot ecranul(vor aparea acele dungi negre sus/jos)...la 1920x1080 da...dar si aici depinde de encoderi si de sursa
Daca chiar tii neaparat sa vezi pe tot ecranul si sa dispara acele dungi negre (dar vei avea o imagine mai alungita) apesi la telecomanda tools/dimensiune imagine /mod2(cel putin asa e la mine )
Daca chiar tii neaparat sa vezi pe tot ecranul si sa dispara acele dungi negre (dar vei avea o imagine mai alungita) apesi la telecomanda tools/dimensiune imagine /mod2(cel putin asa e la mine )
32ES6800,40JU6500,49Q7F
are legatura cu "aspect ratio" (raportul de aspect) exprimat de forma 4:3, 16:9 etc.
Fiecare film (poza) are un aspect ratio si este ales de cel care a facut filmul respectiv sau recodat.
Cand incerci sa afisezi un film cu aspect ratio diferit de cel al ecranului atunci apar acele dungi negre pt compesare.
Acelasi lucru poti sa-l experimentezi la programele tv cu optiunea "Screen Size" - Automatic, 16:9, Panoramic, 4:3, etc.
Mai multe aici http://en.wikipedia.org/wiki/Display_aspect_ratio
Fiecare film (poza) are un aspect ratio si este ales de cel care a facut filmul respectiv sau recodat.
Cand incerci sa afisezi un film cu aspect ratio diferit de cel al ecranului atunci apar acele dungi negre pt compesare.
Acelasi lucru poti sa-l experimentezi la programele tv cu optiunea "Screen Size" - Automatic, 16:9, Panoramic, 4:3, etc.
Mai multe aici http://en.wikipedia.org/wiki/Display_aspect_ratio
Daca poti sa-mi dai un exemplu concret de film (varianta torrent) pe care l-ai vazut , sa verific daca e de la tv-ul meu problema sau nu. Ms.sammy wrote:Asa ar trebui sa-ti apara:
- adi_krusell
- Expert
Re: 32f6400
Salut.
Sunt mai multe posibilitati sa afisezi corect subtitrarea.
- Rulezi filmul de pe PC, conectat la TV prin HDMI, folosind un player care stie subtitrari 3D (GOM Media Player, KMPlayer, s.a). In acest caz, vei avea o subtitrare 3D.
- Folosesti o subtitrare .srt, externa, sau inclusa in fisierul video. In acest caz ai subtitrare 2D.
- Convertesti subtitrarea cu 3D Subtitler. Vei avea subtitrare 3D.
Sunt mai multe posibilitati sa afisezi corect subtitrarea.
- Rulezi filmul de pe PC, conectat la TV prin HDMI, folosind un player care stie subtitrari 3D (GOM Media Player, KMPlayer, s.a). In acest caz, vei avea o subtitrare 3D.
- Folosesti o subtitrare .srt, externa, sau inclusa in fisierul video. In acest caz ai subtitrare 2D.
- Convertesti subtitrarea cu 3D Subtitler. Vei avea subtitrare 3D.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."