Probleme SMART
Re: Probleme SMART
Tocmai ce a am pățit și eu la fel. Mi-au dispărut TOATE aplicațiile instalate. Din când în când apare eroarea cu conexiunea, dar nu ma întrebat nimic de update. Am încercat să instalez două aplicații, greu, cu erori dar s-au instalat. Sper să-mi apară... aplicațiile vechi înapoi că aveam o groază.
- adi_krusell
- Expert
Pana acum, problemele legate de lucrarile de mentenanta erau anuntate cu cateva zile inainte. Era specificata data si intervalul orar in care Smart-ul va fi indisponibil. De data asta, nu s-au mai obosit sa ne anunte.
Am cautat anunturi legate de lansarea versiunii 2013 a "Smart Hub" si nu am gasit nimic. Poate vom avea totusi o surpriza placuta in cateva zile.
Am cautat anunturi legate de lansarea versiunii 2013 a "Smart Hub" si nu am gasit nimic. Poate vom avea totusi o surpriza placuta in cateva zile.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
la mine au aparut aplicatiile,nu chiar toate si merge destul de greu..mai mult nu!
- adi_krusell
- Expert
Smart Hub-ul a revenit. Merge la fel ca inainte, aplicatiile sunt la locul lor. Am incercat resetarea, cu speranta ca este disponibila o noua versiune, dar nimic. Dupa actualizare, este la fel ca pana acum.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
-
- Tehnician
Si la mine a revenit la normal. Intr-o clipa se deschide browser-ul. Asa mai merge 

40ES6800 - Argintiu
acum totul este in regula si la mine.. sa speram sa nu mai se intample asa des 

Daca asta este versiunea 2013 a Smart Hub-ului..., nimic nou!!!!
SAMSUNG SMART TV 37ES5500
SAMSUNG LED TV 32F5000
SAMSUNG LED TV 32F5000
CataT, nu este versiunea noua.
A revenit și la mine la normal. Dar merge mai greu ca înainte. cât despre noul SmartHUB, pe seria 6000, (40ES6100) va fi disponibil? Unde aflu și eu detalii despre el?