ES5500

2012
brad
Experimentat

Re: Kit-uri wireless compatibile

Post by brad »

DieHard2 wrote:Am vrut sa postez aici in legatura cu kit-urile de mouse si tastatura wireless compatibile asfel incat toata lumea sa stie catre ce sa se orienteze.
Din cate am observat merg absolut toate tipurile de tastatura si mouse wireless mai putin tastaturile care au si functii multimedia(butoanele suplimetare pentu volum, player, browser, etc). Acasa am un kit wireless de la Microsoft cu tastatura multimedia. Le recunoaste pe amandoua insa tastatura nu poate fii utilizata. In schimb orice alt kit cu tastatura care nu este multimedia, pe care l-am testat , a functionat fara probleme.
Dar o tastatura wireless cu touchpad ai incercat?
Functioneaza?
Multumesc
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
DieHard2
Nou pe forum

Re: Kit-uri wireless compatibile

Post by DieHard2 »

brad wrote:Dar o tastatura wireless cu touchpad ai incercat?
Functioneaza?
Multumesc
Salut,

Din pacate nu am avut ocazia sa testez o astfel de tastatura.

Multumesc,

Co'
dragos65
Nou pe forum

Re: ES5500

Post by dragos65 »

A aparut un nou firmare, 1026.1.
admin
Administrator

Post by admin »

dragos65 wrote:A aparut un nou firmare, 1026.1.
Ii de vazut daca au rezolvat problema cu youtube/vplay...

Edit: Am verificat si din pacate acelasi clip de test de pe Youtube, acelasi minut, aceeasi secunda, restarteaza browserul din cauza unei exceptii. Se pare ca o problema de streaming provoaca restartul.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
iulian1980x
Curios

Post by iulian1980x »

Nu inteleg de ce nu imi face update de firmware online .... imi apare SUNT DISPONIBILE ACTUALIZARI NOI dau OK si nu face nimic. Update u trecut l am facut prin usb si asa merge. Stie careva care e problema ?
admin
Administrator

Post by admin »

iulian, cred ca problema ta este una banala: de traducere. De fapt vrea sa zica ca NU este update disponibil. Comuta temporar pe meniu in limba engleza si ai sa te dumiresti. Cred ca exact asa se plangea si altcineva si tot el a venit cu raspunsul.
Eu astazi am facut update online de la 1022 la 1023... dar nu 1026 cum zicea dragos65...

Edit: Asta-i buna...! Tocmai verific AICI si intradevar dragos65 avea dreptate: este disponibila versiunea 1026.1. Cu toate astea eu am facut astazi update la 1023.2... Am reverificat in meniu la Contact Samsung, si asta este versiunea. Deci trebui sa apelez la update de pe stick... la ultima versiune. Se pare ca astia publica update-ul in locatia mentionata DAR nu pun acelasi update si in locatia de unde TV-ul se "serveste" online. Si inca ceva: link-ul in cauza contine si secventa "/ro/" ... este posibil ca serverul de unde isi ia online sa fie universal valabil. Sa fie ceva update-uri pentru RO? (nu prea cred)
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
dragos65
Nou pe forum

Post by dragos65 »

Eu am facut update, la ultima versiune, offline, cu stickul. Incerca asa si o sa apara la numarul firmware acesta nou dar in continuare o sa fie mesajul ca exista update nou. Nu am observat nici o modificare la versiunea noua. Pacat ca Samsung nu scrie ce face fiecare versiune nou aparuta. Am incercat sa citesc si pe stick fisierele dezarhivate dar nici in aceste nu scrie ce noutati aduce sau ce probleme a rezolvat.
timisoara80
Informat

Post by timisoara80 »

admin wrote::D Eu de cand am Samsung cu retea, mi-am vandut playerele egreat. Ma descurc asa. Am un media center, accesez de oriunde din casa (ca am tot luat tv-uri samsung)...
cum ai facut reteaua? pe cablu sau wireles
40es5500 & adaptor WIS12ABGNX
admin
Administrator

Post by admin »

timisoara80 wrote:cum ai facut reteaua? pe cablu sau wireles
si/si. 2 TV-uri is conectate prin cablu si 2 wireless. Pentru wireless ii de avut grija la calitatea semnalului. Eu am un acces point in mijlocul casei la care i-am pus o antena "home-made" care imi asigura transferul pentru filme FullHD.
timisoara80
Informat

Post by timisoara80 »

si dongle ai folosit pt wireles ala de la samsung sau ai wifi incorporat?
40es5500 & adaptor WIS12ABGNX
Post Reply