Media player-Decalare sunet de imagine (MKV)-Desincronizare

Probleme semnalate, prezente la mai multe (sau toate) modelele acestei serii.
sammy
Reviewer

Re: Media player-Decalare sunet de imagine (MKV)-Desincroniz

Post by sammy »

Sperăm la un update de firmware care să rezolve.
sam
Curios

Post by sam »

sammy wrote:Sperăm la un update de firmware care să rezolve.
Si eu am sperat, dar cele doua lansate cat timp l-am avut (1113 si 1114 daca retin bine) nu au rezolvat problema. Sincer imi pare rau ca l-am returnat, in afara de desincronizare eram foarte multumit de el. Insa pentru muzica/concerte l-am luat deci practic nu-si servea scopul.

Vom vedea daca cel nou va fi superior.
sam
Curios

Post by sam »

Spre dezamagirea fanilor Samsung, problema s-a rezolvat schimband Samsung-ul cu un alt TV. Am avut mari emotii la inceput dar totul e ok, cel putin in cele cateva ore cat m-am jucat azi cu el. Bouns, are si diagonala mai mare cu 2 inch (~5cm).
Last edited by sammy on 24 Nov 2013, 10:58, edited 1 time in total.
Reason: Intelegem entuziasmul de moment. Revin-o peste o vreme cu pareri.
bento
Informat

Post by bento »

sam wrote:Am fost in showroom cu sistemul audio Logitech, am probat mai multe modele din seria F, toate au aceeasi problema. Am returnat asadar si al 2-lea televizor si sa nu mai aud de Samsung cel putin pana va aparea seria noua.
fara o verificare in service autorizat nu cred ca se va rezolva acest aspect … poate cei de la Emag vor trimite mai departe produsul pentru investigatii. Eu am un ES 6100 si merge perfect prin sistem de sunet Philips.
sam
Curios

Post by sam »

Le-am prezentat situatia in detaliu celor de Samsung si nu au raspuns nici in ziua de azi (pot face oricand dovada email-urilor trimise cu tot cu numar de inregistrare, apeluri telefonice, etc.). Mai mult decat atat, forumul samsungtv.ro modifica mesajele referitaore la problema semnalata favorizand aparent astfel marca 'proprie'.

E bine de stiut totusi ca toate conversatiile au fost inregistrare, inclusiv cele sterse/modificate. N-am nimic personal cu nimeni, dar nici nu mi se pare normal sa mi se modifice posturile fara o baza reala. Simplul fapt ca am returnat un TV Samsung datorita unor probleme evidente in favoarea unui LG, nu mi se pare ca face obiectul stergerii postarilor.

P.S. Era vorba de seria F, nu ES...
sammy
Reviewer

Post by sammy »

@sam, cred că am dat dovadă de "transparență" (dacă consideri că nu suntem) păstrând postul prin care anunți că ai returnat TV-ul din cauza imposibilității de a rezolva problema audio. De fapt toată problema expusă în acest topic este O BILĂ NEAGRĂ seriei F de la Samsung. Eu însumi am creat și semnalat problema.
Cumpără câte LG-uri dorești. De altfel împreună am discutat felul în care tratează Samsung o problemă care nu este deloc acceptabilă celor cu home cinema, receivere, etc...

Orice discuție off-topic cu privire la modificarea mesajelor este inutilă. Nu te obosi să-mi răspunzi. Revin-o peste o vreme pe forum și ai să găsești aceleași mesaje.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

De fapt, acest forum îți dă impresia că laudă "marca proprie"? Fă și tu o diferență între a expune o problemă, a înlocui TV-ul... și textul entuziasmat cu privire la un model al concurenței despre care dacă stau și caut pe net păreri sunt o grămadă de alte plângeri. De exemplu, telecomanda de care ziceai că-i MIROBOLANTĂ îi enervează la culme pe alții, drept urmare LG-ul a organizat o campanie prin care orice "nefericit" posesor de LG poate să solicite online o telecomandă "normală". In fine, ai reușit să mă indispui cu mesajul tău, având în vedere timpul alocat în privat pentru tine și ataci forumul per ansamblu.
Da, ai putea să zici mersi că ți-am zis de telecomanda LG...
sam
Curios

Post by sam »

Salut,

Nu asta a fost intentia, sa te lezez sau sa aduc vreo acuza tie sau forumului. Am specificat aici modelul de LG tocmai in ideea ca altcineva s-ar putea confrunta cu o situatie similara si l-ar putea ajuta experienta mea. Si nu am inteles de ce a fost sters, atata tot. Dar ma rog, nu e cu suparare, doar ca nu mi s-a parut foarte transparenta abordarea.

Cat despre Samsung vs LG, le-am avut pe fiecare aproape o luna si le-am intors pe toate partile suficient cat sa pot face o comparatie relevanta. Parerea mea e ca modelul asta de LG (n-am sa-l mentionez inca o data) e net superior din toate punctele de vedere si o spun din convingere si total dezinteresat pentru n-am de ce sa le fac reclama unora sau altora. Uram firma LG pana sa iau acest TV dar s-a dovedit a fi doar o prejudecata.

Iar telecomanda este excelenta, dureaza catava zeci de minute/ore sa te obisnuiesti cu ea, dupa care e perfecta. Si au spus-o toti cei care s-au jucat cu ea la mine. Ce-i drept e mai futurista si inovatoare, poate ca alor mei de exemplu (~60 de ani) le-ar fi mai greu sa se obisnuiasca cu ea, dar atat pentru navigatie cat si pentru scrierea de texte pe tastatura on-screen e net superioara telecomenzii smart de la Samsung.

In fine, e doar o parare bazata pe comparatie. E dreptul fiecaruia sa fie sau nu de acord.

Toate bune!
Last edited by adi_krusell on 06 Jan 2014, 17:51, edited 1 time in total.
Reason: Nu este necesar "quote".
Delysterium
Nou pe forum

Post by Delysterium »

Am observat si eu ca daca derulezi apar probleme de sincronizare...Intr-adevar, initial m-am cam panicat dar se rezolva pur si simplu punand pauza pentru 2-3 secunde. Dupa ce apas play isi revine si desincronizarea dispare. Asta e, pare a fi problema de serie, nu e foarte grav dar nu va panicati ca mine :) Se rezolva cu pauza
dieselpower
Interesat

Post by dieselpower »

Astazi am discutat pe aceasta problema,cu un consilier de pe Live Support-ul de la Samsung.
Variantele propuse pentru a rezolva acest aspect,au fost sa ajustez intarzierea sunetului din meniul TV-ului (optiune inactiva o data intrat in modul Media Player),sa resetez TV-ul,si sa actualizez la ultima versiune de firmware.
Dupa ce i-am adus la cunostinta ca cele 3 variante sunt deja incercate,mi-a spus ca rezolvarea ar fi sa astept urmatorul update de soft,sau sa merg cu TV-ul la un centru service autorizat Samsung,pentru a-mi face setari in meniul de service. Am solicitat sa-mi comunice care sunt acei parametri care trebuiesc modificati,dar au refuzat,pe motiv ca pierd garantia.
I-am spus ca e inacceptabil sa merg in service cu un TV abia achizitionat,si ca doresc sa imi comunice cum si unde pot depune o plangere.
Mi-a spus ca va inainta o sesizare in numele meu,si ca voi fi contactat telefonic de catre o persoana de la Samsung Romania.
Prin urmare,sunt in asteptarea unui raspuns oficial,pe care vi-l voi aduce si voua la cunostinta imediat ce il voi primi.

Totodata,v-as ruga/indruma pe toti cei care sunteti deranjati de acest decalaj A/V in media player-ul TV-urilor din seria F,sa urmati aceeasi cale de a aduce la cunostinta aceasta problema celor de la Samsung,in speranta ca vor rezolva prin implementarea setarilor necesare in urmatorul update de firmware.
Samsung UE32F6400 SMART TV
Post Reply