am parcurs lista de nominalizări şi am acordat un număr de voturi corespunzător cu şansele alocate per comentariu, cu unele mici retuşuri. Au fost locuri unde a fost acordată doar o şansă însă recitind comentariul, l-am considerat mai util şi am acordat 2 sau chiar 3 voturi.
Mi-a făcut plăcere să acord voturile văzând numărul mare de comentarii ajutătoare diverselor situaţii şi vă mulţumesc pentru participare.
Următorul pas este să alcătuiesc lista de numere de ordine pentru a genera extragerea, sper cât de curând, în acelaşi mod ca şi extragerea premiului anterior.
Dacă aveţi sugestii, sunt binevenite. Vreau să fie lipsit de orice dubiu că premiul se acordă în urma unei loterii pe baza voturilor acumulate. Ai o şansa şi ai noroc... primeşti Synology. Evident şansele sunt mai mari pentru cei mai activi membrii ai forumului.
Userii admin şi sammy sunt excluşi de la extragere.

Să mă scuzaţi şi de întârzierea tombolei... am fost cam ocupat.
Sper ca pe viitor să acordăm şi alte premii, mai consistente, pentru că acest forum a prins avânt şi este din ce în ce mai vizitat.
Pe viitor mă gândesc şi la un gest de caritate pentru un copil mai necăjit, din nou în absolută transparenţă.
De acum înainte voturile se obţin prin noul sistem pe care l-aţi observat însă pe lângă faptul că am încredere în buna credinţă a membriilor, există şi o "monitorizare" (aş putea zice) a voturilor primite de X şi Y... Până acum sistemul se pare că funcţionează şi reflectă realitatea +- X%.... neglijabil.
Toată stima.