multumesc sammy pt raspuns...partea proasta e ca le-am cerut celor de la e-mag sa-mi confirme ca tastatura e compatibila cu tv-ul meu inainte de a o comanda, iar raspunsul lor a fost ca DA
si dupa cate se vede am dat banii de pomana ...
Nu este absolut nicio problema. Poti face linistit cerere de retur cu selectie "Produs neconform" sau proasta informare... este acolo la selectie motiv. Pentru asa ceva, daca bine stiu, nici banii de transport nu-i ia, primesti pana la ultimul leu inapoi.
Salut,
Am luat si eu o astfel de tastatura si as dori sa va intreb ce combinatii de taste mai stiti, pt un TV Smart Samsung 32F5300.
De exemplu:
F8= mute
F9= volum -
F10= volum +
F5= Home
Din tasta Windows se acceseaza meniul TV.
Mai stii si alte combinatii de taste?
Daca bag softul de pe site-ul logitech pentru tastatura, acesta actioneaza asupra tastaturii si cand este conectata la TV ?
Cred că niciuna dintre combinații nu funcționează... decât întâmplător.
Soft-ul pe care-l instalezi în windows (driver) are efect doar pe acel sistem. Pe televizor tastatura nu are decât driverul standard care-l folosește tv-ul, deci nu are efect.
sammy wrote:Cred că niciuna dintre combinații nu funcționează... decât întâmplător.
Soft-ul pe care-l instalezi în windows (driver) are efect doar pe acel sistem. Pe televizor tastatura nu are decât driverul standard care-l folosește tv-ul, deci nu are efect.
Salut,
Am si eu o intrebare:
Am un Samsung 32F5300 si o tastatura Logitech K400.
Intrebarea mea este urmatoarea: atunci cand intru pe facebook, din browser- caci din aplicatia facebook nu merge, la chat pot sa scriu, dar cand dau enter la chat sa trimit mesajul, nu merge enter si nu pot trimite mesajul de pe chat.
In rest vad ca tasta enter merge ok in browser.
Stiti cumva ce as putea sa-i fac?
La voi merge?
Multumesc anticipat.
Eu am luat modelul K400 Plus.. si desi in browser merge ok..in aplicatia youtube de pe un TV Samsung 6092 nu pot scrie la search din tastatura.. asa e si la voi ?