Samsung 40H6203 - Smart hub
Re: Samsung 40H6203 - Smart hub
acelasi model am si eu ai foarte multe aplicatii ,daca te uiti la cele mai populare iti apare si facebook,daca dai pe categorii si te duci la modern, akolo gaseti facebook twitter etc,aprox pe fiecare categorie ai peste 60 de aplicatii,sper sa te ajute
SALUT LA TOTI .. VA DERANJEZ CU O RUGAMINTE & LAMURIR . MI-AM LUAT DE 2 SAPTAMANI SAMSUNG LED SMART TV MODELUL ASTA 40H6203 SI DECAND L-AM PUS IN FUNCTIUNE MIROASE IN LIVIG A "PLASTIC INCINS "
. MENTIONEZ CA MAI AM UN LED SAMSUNG TOT DE 101 CM , ALT MODEL , DAR ASTA DIN URMA NU A MIROSIT NICI NU MIROOASE A " PLASTIC INCINS"
(( ASA A-TI PATIT SI VOI ? CU MIROSUL ASTA ?
((
MS ANTICIPAT !!!

MS ANTICIPAT !!!
Salut. In primul rand te rugam sa nu "strigi" la noi cu atatea majuscule
Nu este normal sa miroase a plastic incins decat eventual mirosul "caracteristic" de NOU...
Incearca sa identifici mai precis... Poate alimentatorul sau ledurile in contact cu folia... iti dai seama ca noi doar putem presupune. Daca este persistent... la service cu el.

Nu este normal sa miroase a plastic incins decat eventual mirosul "caracteristic" de NOU...
Incearca sa identifici mai precis... Poate alimentatorul sau ledurile in contact cu folia... iti dai seama ca noi doar putem presupune. Daca este persistent... la service cu el.
SCUZE de "tipete" ( nu pot "tipa la sotie "...trebuie sa tip si eu la careva
)) = glumesc-, Sa revin la subiect... nu mi-l schimba magazinul de unde l-am achizitionat ? cum sa trimit la service TV nou-nout ??? "ma bate " nevasta-mea daca il trimit la service
)) TV.-ul are doar doua saptamani... o sa-l mai "butonez " o sapt poate scap de mirosul ala
(((( MS MULT deocamdata de informatii ! Cu respect

Salut,
Seria H foloseste plastic reciclat/ecologic la capace - cel putin modele mai ieftine.
E un miros normal care o sa dispara in timp.
toata seria H6203 are aceeasi "problema"
Seria H foloseste plastic reciclat/ecologic la capace - cel putin modele mai ieftine.
E un miros normal care o sa dispara in timp.
toata seria H6203 are aceeasi "problema"
Multumesc FRUMOS de postare .Ma gandeam si speram ca asta sa fie . mi-ai confirmat suspiciunile ca la acest model H se foloseste " plastic ieftin " . MULTUMESC MULT de informatie. RESPECT . Numai bine (y)