Incearca Gemote - Remote Control for Samsung TV.MoSH wrote:Salut., am inteles ca se poate instala pe laptop sau pc un program de remote pentru tv... stie cineva daca merge si pe ES5500 sau daca are detalii despre program???
ES5500
Gemote - Remote Control (PC) for Samsung TV
Re: ES5500
Interesant...
(bine ai venit racko)

Re: Gemote - Remote Control (PC) for Samsung TV
L-am instalat dar nu reusesc sa-l conectez, pe site spune sa intru in Plug&play din meniul televizorului si sa activez "Wireless Remote Control" dar nu am in meniul TV-ului setarea aia.racko wrote:Incearca Gemote - Remote Control for Samsung TV.MoSH wrote:Salut., am inteles ca se poate instala pe laptop sau pc un program de remote pentru tv... stie cineva daca merge si pe ES5500 sau daca are detalii despre program???
Samsung UE32ES5500
Daca ai firewall-ul activat, l-ai configurat sa permita accesul aplicatiei Gemote?
Am instalat acum de curiozitate Gemote pe un Windows 7 64-bit, cu firewall-ul dezactivat. Functioneaza fara nicio problema. Cand am dat primul click pe un "buton", pe TV a aparut pop-up-ul care ma intreaba daca permit accesul aplicatiei. Am permis si ... gata.MoSH wrote:racko wrote:L-am instalat dar nu reusesc sa-l conectez, pe site spune sa intru in Plug&play din meniul televizorului si sa activez "Wireless Remote Control" dar nu am in meniul TV-ului setarea aia.
O chestie interesanta pe care am constatat-o este ca, in lista dispozitivelor din meniul Setari AllShare, "telecomanda" imi apare cu o alta adresa IP decat cea a laptop-ului pe care am instalat aplicatia, o adresa din reteaua locala care nu este in pool-ul de adrese din care router-ul este configurat sa aloce

dar chiar filmele cu extensie wmv. nu merg?
mi se pare ciudat, n-am gasit alt format care sa nu ruleze, dar chiar asta?
mi se pare ciudat, n-am gasit alt format care sa nu ruleze, dar chiar asta?
46 ES 5700
Confirmi ca nu merg?
da, pictograma o vede (o imagine din filmulet), dar nu-l ruleaza, zice ca-i format nesuportat parca. La voi merg?
46 ES 5700