- Imagine buna, dar sunt usor dezamagit de panelul produs de Samsung, are culori ceva mai putin intense decat Samsung-urile din clasa 5 de anul trecut, cu panel-uri Sharp sau AUO. Poate e chestie de gust, dar asa mi se pare. In plus, panel-ul de la Sharp (mai am un Samsung 2013 cu astfel de ecran) e mai luminos, albul e mai intens si contrastul mai mare. Din cate tin minte de cand am vazut un 32F5300 cu panel AUO, si acolo contrastul era mai bun si culorile mai frumoase.
-Backlight-ul mi se pare cam intunecat. Adica as vrea sa aiba o setare de stralucire mai mare decat ce poate acum la maxim. Cred ca s-ar rezolva din software, cel putin pentru modul Movie, unde e evident ca setarea maxima lumineaza mai putin decat in Standard. Dar si setarea din Standard ar trebui sa fie mai luminoasa.
- 3D-ul e OK, dar din pacate mult mai slab decat la un LG 2014 (32LB650V, cu WebOS) pe care l-am testat acum vreo 2 saptamani. E mult mai obositor (din cauza ca e activ), iar crosstalk-ul e mai accentuat. Ma indoiesc ca o sa rezist, din cauza asta, sa ma uit la un film intreg 3D, dar o sa incerc.
- Atentie la observatia de mai sus, 3D-ul e cam singurul avantaj al LG-ului fata de Samsung. Poate culorile sunt mai saturate la LG, cel putin par mai "frumoase" din start, dar daca reglezi mult la Samsung ajungi destul de aproape. In rest, desi LG WebOS arata bine, se misca greu si e cam neterminat. [De exemplu, pe LG player-ul video e foarte slab, ii ia si 5 minute sa "detecteze" hard disk-uri cu multe fisiere media pe ele, nu toate fisierele mkv si avi merg, ecranul are un efect de retentie temporara a imaginii statice (de exemplu vezi umbra meniului cateva minute), LG are un global dimming absolut infiorator, care te chinuie la filmele cu scene mai intunecate]
- Si Samsung are global dimming si e usor mai accentuat decat cel de la Samsung-ul meu de 40 inci din seria F (UE40F5500), dar nici pe departe nu atat de rau ca la LG. In plus, in modul Movie, e absent (de-as putea seta nivelul de backlight mai sus in acest mod, ar fi aproape perfect!)
- Mie imi merg subtitrarile prin DLNA. Serverul e minidlna pe un mic calculator care ruleaza Linux.
- Player-ul multimedia e foarte bun.
- Traducerile meniurilor in romana sunt amuzante, probabil le-a facut un student de la litere care e oarecum mai speriat de tehnologie. Cel mai simpatic e meniul "Se difuzeaza" in loc de "Broadcasting" (in engleza cuvantul nu e folosit ca verb in acest context, e substantivat, inseamna "Transmisie" si se foloseste cu sens de "Parametri de receptie") Ce si unde se difuzeaza in acel meniu, domnilor ?

- Numai cuvinte bune despre partea de Smart TV. Excelent, foarte buna selectie de aplicatii, rapid, bine structurat.
- Buna si telecomanda "inteligenta". Chiar simpatica.
Deocamdata mai testez televizorul, sa vad daca-l pastrez, in general pare bunicel. Daca ar fi avut backlight mai puternic si ar fi fost si 3D-ul mai bun, ar fi fost superb, de nota 10. Asa ii dau un 8.5 (la LG i-as da 7 din cauza global dimming-ului si player-ului media).