TV Samsung 32H6400 40H6400 48H6400 Review Pret
-
- Nou pe forum
Re: TV Samsung 32H6400 40H6400 48H6400 Review Pret
Multumesc, incep sa cred si eu ca este in regula. Aseara am fost la o vecina care are un F6500 (sau cam asa) si am facut comparatie. La ea albeata este mai pronuntata pe laterale si este vizibila si pe imagine normala nu doar pe negru. M-a facut sa ma linistesc ca la al meu nu se vede absolut nimic deranjant pe imagine normala.
Multumesc pentru raspuns.
Voiam sa schimb televizoarele (toate ES6100) din casa, "implinesc" 2 ani. Eu folosesc serviio cu router asus rt66-u si tv-urile nu au nicio problema cu filmele (cu subtitrare) 1080p prin wifi. Am sa mai intreb totusi, dar daca problema e prezenta si cu serviio astept modelul nou, sau poate rezolva cu un update. Multumesc inca odata.
Voiam sa schimb televizoarele (toate ES6100) din casa, "implinesc" 2 ani. Eu folosesc serviio cu router asus rt66-u si tv-urile nu au nicio problema cu filmele (cu subtitrare) 1080p prin wifi. Am sa mai intreb totusi, dar daca problema e prezenta si cu serviio astept modelul nou, sau poate rezolva cu un update. Multumesc inca odata.
De cand am eu TV Samsung, prin update de firmware nu s-a rezolvat niciodata nimic pe partea de mediaplayer. Nu am observat nimic, nu este logat nimic. Zip, nada! 

salut
ma tenteaza sa cumpar acest tv sa-l folosesc in special pe post de monitor conectat la pc (stau cam la 1,5m de el)
ce ma intereseaza:
1. a mai folosit cineva conectat la pc prin hdmi? se vede ok?
2. jocurile 3D merg ok?
ma tenteaza sa cumpar acest tv sa-l folosesc in special pe post de monitor conectat la pc (stau cam la 1,5m de el)
ce ma intereseaza:
1. a mai folosit cineva conectat la pc prin hdmi? se vede ok?
2. jocurile 3D merg ok?
Pot sa ma pronunt doar cu privire punctul 1. - da, se vede ok pe HDMI atat timp cat ai grija si la acest tutorial: Configurare TV Samsung ca si monitor
da... stiam de treaba aia cu rename
am mai facut la vre-o 3 samsung la prieteni.
astept sa vad daca s-a jucat cineva 3D... ca la filme 3D nu o sa ma uit prea mult.

astept sa vad daca s-a jucat cineva 3D... ca la filme 3D nu o sa ma uit prea mult.
-
- Nou pe forum
Salut am jucat eu pe el Killzone 3D de pe un PS3 si vreau sa iti spun ca este incredibil se vede mai bn efectul 3D decat in filme are si efect pop-out foarte bun si adancime sa iti faci o idee am tv la o distamnta de 3,5 metri de fotoliu si iesea pana aproape de mine personaju (tv meu are diagonala de 48 Inch).
Salut ! De ieri sunt posesorul unui 48H6400. Va rog sa-mi spuneti daca sunt setari separate care se fac...de ieri il butonez non-stop, am o problema mare cu claritatea. Am cablu de la rds, Decodor HUMAX DIGI+C HD. Mai am un tv panasonic vechi de 3 ani in casa diagonala 106 cm dar ii da clasa la claritate astuia cu mult. Imaginile HBO, digi film, programele hd lasa mult de dorit. Nu are deloc claritatea care mi-o doream, Panasonicul fiind cu mult peste el la calitatea imaginii, acelasi cablu.
Acum...nu stiu cum sa explic, imi cer scz, daca cineva poate sa-mi spuna daca tv este defect sau nu...dar imaginea se vede pixelata rau...oricat as incerca sa o reglez tot se vede aiurea, ca un film in rezolutie proasta, iar cand schimb programele si sunt apropiat de panel, se vad pixeli care dispar dupa 3, 4 sec de pe fondul gri. Vreau sa-mi spuneti daca este normal sau nu ca sa stiu cum procedez...Internetul este excelent, se misca super, vad filme pe wi-fi fara intreruperi si destul de ok, nu am ce reprosa. Dar programele hd de la digi se vad sub orice critica pt. banii dati pe el, Panasonicul avand o claritate zdrobitoare fata de el.
Va rog daca cineva ma poate ajuta cu un sfat, nu as vrea sa ma duc cu el inapoi la magazin...poate nu setez ceva bine.
Acum...nu stiu cum sa explic, imi cer scz, daca cineva poate sa-mi spuna daca tv este defect sau nu...dar imaginea se vede pixelata rau...oricat as incerca sa o reglez tot se vede aiurea, ca un film in rezolutie proasta, iar cand schimb programele si sunt apropiat de panel, se vad pixeli care dispar dupa 3, 4 sec de pe fondul gri. Vreau sa-mi spuneti daca este normal sau nu ca sa stiu cum procedez...Internetul este excelent, se misca super, vad filme pe wi-fi fara intreruperi si destul de ok, nu am ce reprosa. Dar programele hd de la digi se vad sub orice critica pt. banii dati pe el, Panasonicul avand o claritate zdrobitoare fata de el.
Va rog daca cineva ma poate ajuta cu un sfat, nu as vrea sa ma duc cu el inapoi la magazin...poate nu setez ceva bine.
Ai incercat sa pui cablu de RDS direct la TV, fara sa treci prin Humax? 

Am luat doar un 48h6400 conectat la router prin wifi momentan. Am incercat cu serviio si mezzmo, filmele cu subtitrari externe merg perfect prin dnla.wawa wrote:Scuza-mi ignoranta, sa inteleg ca daca folosesc serviio, pentru a vedea filmele stocate in laptop, tv-ul nu citeste subtitrarile?sammy wrote:Revenind la 2113.4, nu corecteaza ce ma deranjeaza pe mine cel mai tare la seria H. NU AM SUBTITRARE EXTERNA DE PE DLNA. La seriile D, E, F am avut. Dintr-o data, la H... nu mai am. Nu este smiley pe forum sa-mi exprim sentimentu ...
Vreau sa-mi schimb ES6100-le cu un 48h6400 saptamana asta si afirmatia ta m-a "dezumflat". Multumesc.
@FlorinB
La mine se vede perfect atat pe analog cat si pe digital, am card CI de la UPC. Am pus Estonia la tara, cu Romania afisa prost diacriticele pe digital din descrierea emisiunii curente.