Pune-le aici: http://tinypic.com/
Între timp o să fac și eu câteva foto de foarte aproape, un soi de macro, ca să vezi cum se vede la mine. De fapt, îți voi arăta artefactele/zgomotul de compresie. Asta e limita televiziunii acum, trebuie să lucreze cu semnal comprimat.
Samsung KU6072
Re: Samsung KU6072
Politica s-a nascut cand primul ticalos l-a intalnit pe primul prost.
Nu am reusit sa pun pozele ,o sa caut alt program
Voi prince aveti decodarea semnalului de pe cablu ? Eu la upc am decat CI,am fost mai devreme printr-un supermarket unde la un stand de upc erau un tv si un decodor hd,calitate maxima,ma gandesc sa nu fie tv-ul stralucit pe partea de decodare semnal si media player ?
Să nu-mi spui că ai scanat pentru posturi doar pe analog.
La ce bun decodor digital de la Digi, când TV-ul are el tuner digital?
TV -ul e chiar foarte bun și pe player și pe decodare. Fie ai un exemplar defect, fie ai așteptări prea mari de la un TV.

TV -ul e chiar foarte bun și pe player și pe decodare. Fie ai un exemplar defect, fie ai așteptări prea mari de la un TV.
Este setat doar pe digital,mai am de facut o proba cu acelasi stick si acelasi film pe alt tv
kcosmin wrote:pana la urma cred ca sunt ghinionist,la primul tv samsung,hd ready m-au lasat condensatorii de pe placa de baza dupa aprox 5-6 ani,aia e am scapat cu 7 lei fiindca au fost lipiti de catre un prieten si merge si azi,un sistem 5.1 care a fost luat odata cu acest tv ,la 1 an dupa folosinta ,in garantie au picat softul,coolerul si lentila laser,ultimele 2 le am si acum fiinca le-am primit deoarece am ajuns la cineva la samsung printr-o interventie,pot face si poze daca nu ma credeti iar la un telefon s3 a cazut bateria si softul. Purecii care sunt pe 6072 i-am avut pe LG si la o perioada a picat de tot,de asta ma tot agit. Daca cineva vrea poze cu testele de mai devreme dar nu calitatative,totusi se pot observa diferentele,spuneti-mi cum pot sa le incarc sau sa le trimit.
Poate ai noroc in dragoste. Scuza-ma dar trebuia sa fac gluma asta

Dupa 5-6 ani, TV-ul si-a facut norma de functionare, deci esti norocos de fapt ca s-au dus doar condensatorii.
Am impresia ca nu o sa scapi de problema ta, pentru ca inclusiv COMPRESIA MPEG4, folosita la transmisii digitale genereaza "blocuri" de chestii ce nu par "naturale" daca stai si te uiti cu lupa. Stiu ca nu esti sadic si nu cauti nod in papura dar cu siguranta te uiti FIX la ceea ce vrei sa vezi.
Tu ai vrea ca filmele, transmisiile sa fie in format RAW (adica NEcomprimat), imagine perfecta, fara pierderile de calitate rezultate din compresie. Chiar si un 4K din MKV este COMPRIMAT.
In fine, exista sansa ca intradevar tv-ul tau sa aiba ceva, dar cred ca ai si o mica "sensibilitate" ca si mine la pixeli morti. Doamne feri sa vad un pixel mort ca NUMAI ACOLO MA UIT.
Nu poți să taci?sammy wrote:kcosmin wrote:Doamne feri sa vad un pixel mort ca NUMAI ACOLO MA UIT.

Cum ii unghiul de vizualizare la KU6092? Intreaba cineva aici: http://samsungtv.ro/samsung-50j6282-rev ... t2273.html
Îți dai seama că depinde de panel și e, practic, o loterie. La al meu 50KU6092 unghiurile sunt mult mai bune decât la 43KU6072 pe care l-am avut anterior.
Îl știu pe amicul de pe alt forum, plin de "specialiști". Bine, al n-are nicio vină.
Îl știu pe amicul de pe alt forum, plin de "specialiști". Bine, al n-are nicio vină.

Un clip cu telefonul. Cel mai mult cred că aveam cca. 45-50 de grade față de perpendiculara pe ecran. Eu zic că stă foarte bine la asta.