TV Samsung 32H6400 40H6400 48H6400 Review Pret
Re: TV 32H6400 40H6400 48H6400 50H6400 Review Pret
salut,
al meu tv 40h6400 pe youtube are numai rezolutia 360p si 720p, la voi cum apare?
are ultimul update facut.
multumesc!
al meu tv 40h6400 pe youtube are numai rezolutia 360p si 720p, la voi cum apare?
are ultimul update facut.
multumesc!
Depinde si de clip. Cauta "full hd" pe youtube si incearca-le. Ai sa vezi ca la unele ai si 1080p.
am incerca si asa nu vrea
e stricat oricum pe unele posturi face dungi orizontale nu mereu
posturile hd apar mai greu
pe digi 24hd nu mai aparea imaginea doar sunet era
pe tvr1 facea dungi si se auzea tvr2
si asa mai departe
o sa incerc sa-l returnez
e stricat oricum pe unele posturi face dungi orizontale nu mereu
posturile hd apar mai greu
pe digi 24hd nu mai aparea imaginea doar sunet era
pe tvr1 facea dungi si se auzea tvr2
si asa mai departe
o sa incerc sa-l returnez
Nu stiu daca problemele ce le-ai insirat au legatura cu rezolutia de pe youtube. Oricum, este evident ca trebuie sa-l repari/schimbi.
-
- Nou pe forum
Re: TV Samsung 32H6400 40H6400 48H6400 Review Pret
Pe 09.09.2014 mi-a venit si mie Tv-ul un Samsung 48H6400
pana acum din ce am testat pe el merge totul corect 3D ,Youtubu , Browserul Web ,Media playerul si Si transmisia de filme prin AllSher de filme 3D si FullHD.

Si Smart Hubul am mai multe pagini pt ca am trecut anglia ca tara de referinta.

Si Smart Hubul am mai multe pagini pt ca am trecut anglia ca tara de referinta.

-
- Nou pe forum
De cateva saptamani sunt posesorul unui 48H6400. Sunt foarte incantat de el, cu o mica exceptie: negrul afisat mi se pare cam albicios/luminat. Problema este ca nu stiu daca atat poate el, sau este o problema cu unitatea mea (l-am achizitionat cu o reducere considerabila, “zilele samsung”, sau cam asa). Din ce am citit pe net modelul este foarte apreciat pentru nivelul de negru pe care il poate afisa. De asemenea “albeata” care se vede parca nu este chiar uniforma, fiind mai accentuata in colturi. O sa revin cu poze.
Ce as putea sa fac? Sa sun la service si sa spun “parca nu e chiar negru”? Mi se pare ceva destul de subiectiv.
Am facut comparatie cu seria 7 al unui prieten si la el e cu totul altfel: negrul se vede negru de parca ar fi tv-ul oprit. Are legatura cu diagonala? Al meu este de 121cm al lui de 106 sau 101.
Oare sunt eu prea pretentios, fiind primul LED tv, si eu fiind obisnuit cu telefonul (galaxy s4 – oled)?
Ce as putea sa fac? Sa sun la service si sa spun “parca nu e chiar negru”? Mi se pare ceva destul de subiectiv.
Am facut comparatie cu seria 7 al unui prieten si la el e cu totul altfel: negrul se vede negru de parca ar fi tv-ul oprit. Are legatura cu diagonala? Al meu este de 121cm al lui de 106 sau 101.
Oare sunt eu prea pretentios, fiind primul LED tv, si eu fiind obisnuit cu telefonul (galaxy s4 – oled)?
Ca este neuniform, poate este un fel de clouding (normal pana la o anumita limita). Daca negrul este "spalacit" poate ai setat luminozitatea prea mare. Deci nu Backlight level ci Brightness. Depinde cum l-ai reglat. Este si subiectiva problema, bine zici. Ca sa fii sigur ca nu is probleme cu TV-ul tau, cel mai bine compari in ceva magazin cu un alt 48H6400.
Scuza-mi ignoranta, sa inteleg ca daca folosesc serviio, pentru a vedea filmele stocate in laptop, tv-ul nu citeste subtitrarile?sammy wrote:Revenind la 2113.4, nu corecteaza ce ma deranjeaza pe mine cel mai tare la seria H. NU AM SUBTITRARE EXTERNA DE PE DLNA. La seriile D, E, F am avut. Dintr-o data, la H... nu mai am. Nu este smiley pe forum sa-mi exprim sentimentu ...
Vreau sa-mi schimb ES6100-le cu un 48h6400 saptamana asta si afirmatia ta m-a "dezumflat". Multumesc.
-
- Nou pe forum
Am incercat si cu setarile standard de imagine, si cu setarile pe care le are tipul cu seria 7 si tot cam acelasi este rezultatul. Atasez doua poze facute cu telefonul, galaxy s4. Prima este pe modul night mode la telefon, a 2-a pe auto. In realitate este undeva la mijloc nivelul de "albeata". In camera era bezna. Deci nu prea am cum sa compar cu un TV din magazin, pentru ca acolo este lumina, iar efectul nu mai este acelasi.
@wawa - Nu stiu ce sa zic despre Serviio ca nu folosesc, insa de cand am NAS Synology nu am avut niciodata probleme cu subtitrarile, PANA LA SERIA H
... Eu unul as zice ca nu merg, pentru ca si pe Synology am rulat o REINDEXARE a fisierelor de film (implicit si subtitrarile) si tot nu este OK. Au prostit seria noua, DIN SOFT, fir-ar softul lor sa fie! Un TV GROZAV de altfel, SMART, browser, chiar nu am ce sa reprosesc. Au dat cu "bota in balta" exact la ceea ce a mers OK. Aici nu pricep eu, de ce trebuie sa STRICE ceva ce a functionat!?
@Cristian Tomescu - Dupa (umila) mea parere, TV-ul tau NU este cu probleme. Zici ca imaginea este undeva intre cele 2. Cu telefonul pe night mode, sigur poza este cu expunere mai mare si de aceea se vede asa. Si eu cu aparat foto DSLR pot face ca albeata sa fie si mai pronuntata, cu mult. Poza de jos este chiar spre "ideal". Intotdeuna cand prezint TV-uri si testele de panel, incerc sa reglez aparatul in asa fel incat sa arate cam cum se vede cu ochii. Ca este putin in colturi, sau are o zona... sesizabila doar pe negru, insesizabila pe vizionare TV, tot ce ai putea face este sa incerci alt TV care poate fi mai rau sau mai OK. Nici modelele high-end, mai scumpe, nu au panel perfect luminat ca pana la urma ii LED. Inca o data, eu zic ca TV-ul tau este in parametrii.

@Cristian Tomescu - Dupa (umila) mea parere, TV-ul tau NU este cu probleme. Zici ca imaginea este undeva intre cele 2. Cu telefonul pe night mode, sigur poza este cu expunere mai mare si de aceea se vede asa. Si eu cu aparat foto DSLR pot face ca albeata sa fie si mai pronuntata, cu mult. Poza de jos este chiar spre "ideal". Intotdeuna cand prezint TV-uri si testele de panel, incerc sa reglez aparatul in asa fel incat sa arate cam cum se vede cu ochii. Ca este putin in colturi, sau are o zona... sesizabila doar pe negru, insesizabila pe vizionare TV, tot ce ai putea face este sa incerci alt TV care poate fi mai rau sau mai OK. Nici modelele high-end, mai scumpe, nu au panel perfect luminat ca pana la urma ii LED. Inca o data, eu zic ca TV-ul tau este in parametrii.