Samsung KU6072

2016
ursamajor
Tehnician

Re: Samsung KU6072

Post by ursamajor »

Ai facut ultimul update de soft?
Sincer, pe clipurile ce le-ai postat eu nu vad probleme.
Politica s-a nascut cand primul ticalos l-a intalnit pe primul prost.
kcosmin
Interesat

Post by kcosmin »

V-am spus,in filmari nu iti dai seama,ultimul update a fost acm vreo 2-3 saptamani,1147 v,pe site apare 1150 dar defapt este aceeasi,am pus pe un stick si spune ca e ultima versiune.ce program folositi ca sa vedeti de pe calculator,eu samsung pc share parca,dar nu isi face update automat la fisiere,la vechiul LG aveam nero 4 care se updata automat
kcosmin
Interesat

Post by kcosmin »

Cum pot micsora niste poze sa le postez aici ?
ursamajor
Tehnician

Post by ursamajor »

Nu e ultima versiune. Dacă e 1150, aia e ultima. Mai încearcă din setările TV-ului, nici eu n-am reușit de pe stick. La fel îmi spunea și mie că am ultima versiune deși aveam 1142.

Sunt aproape sigur că te referi la artefacte (și zgomot) de compresie. Fă rost de un Bluray și acolo n-ai să le vezi.
kcosmin
Interesat

Post by kcosmin »

Corectez,1142 ca sa nu induc si pe altii in eroare :),pana la urma o sa ma acomodez cu zgomote,artefacte si alte minuni,se pare ca tranzitia de la fulk hd la uhd nu e pentru mine :)).
Faza tare stiti care e,am lucrat la o reprezentanta auto timp de 10 ani si se intampla la fel ca la clienti,domne tot drumul a facut si acum nu !! :)))
ursamajor
Tehnician

Post by ursamajor »

Deci, am dreptate cu softul: caută să faci update-ul de soft de pe net, pe stick eu n-am reușit deși am făcut ca la carte.
kcosmin
Interesat

Post by kcosmin »

Alta varianta in afara de stick nu stiu,astept oficialul :(
kcosmin
Interesat

Post by kcosmin »

Am facut comparatie intre un filmulet de prezentare de aproximativ 1 gb si un film de 42 gb,ambele 4 k .Rezultatul este ca sunt foarte confuz, filmuletul mic era mp4/aac rezolutie 3840x2160 si se vedea foarte stralucitor,viu colorat si fara nici un defect optic iar filmul de 42 gb este un x-mkv/dolby digital tot 3840x2160,imagine mai intunecata,usor pixelata. Daca o sa fiu liber pe 1-2 decembrie o sa sun pentru o gestionare de la distanta,asta o sa fie ultimul produs samsung pe care al iau,am avut probleme cu alte 3 produse in ani trecuti,dar asta a pus capac la tot,daca o sa rezolv ceva sau nu,o sa va tin la curent.
ursamajor
Tehnician

Post by ursamajor »

kcosmin wrote:Alta varianta in afara de stick nu stiu,astept oficialul :(
Update faci din Setări>Asistență>Actualizare software.
Îmi pare rău să aud că ești nemulțumit. Poate e și problemă de așteptări: ai avut probabil așteptări prea mari. Pe de altă parte, e posibil chiar să aibă probleme TV-ul tău. Ceea ce nu înseamnă că Samsung sunt proaste toate. Aceleași probleme mai mult ca sigur că le au și alți producători, poate și mai mari. Eu uram Samsung, dar trebuie să recunosc că, deocamdată, pe piața TV ceva mai bun nu prea găsești, mai ales pe segmentul low end, TV-uri ieftine.
Ține-ne la curent cu evoluția situației.
kcosmin
Interesat

Post by kcosmin »

Referitor la update de pe tv exact asa am facut si zice ca sunt la zii.Nu sunt hater si nici sadic, sa imi iau ceva si dupa aceea sa caut nod in papura,pana la urma cred ca sunt ghinionist,la primul tv samsung,hd ready m-au lasat condensatorii de pe placa de baza dupa aprox 5-6 ani,aia e am scapat cu 7 lei fiindca au fost lipiti de catre un prieten si merge si azi,un sistem 5.1 care a fost luat odata cu acest tv ,la 1 an dupa folosinta ,in garantie au picat softul,coolerul si lentila laser,ultimele 2 le am si acum fiinca le-am primit deoarece am ajuns la cineva la samsung printr-o interventie,pot face si poze daca nu ma credeti iar la un telefon s3 a cazut bateria si softul. Purecii care sunt pe 6072 i-am avut pe LG si la o perioada a picat de tot,de asta ma tot agit. Daca cineva vrea poze cu testele de mai devreme dar nu calitatative,totusi se pot observa diferentele,spuneti-mi cum pot sa le incarc sau sa le trimit.
Post Reply