Eu am avut mediaplayere egreat (cele mai ok pentru noi, romanii, avand in vedere firmware-ul custom si grija la detalii/optiuni) insa tot nu erau ok online. Apareau intreruperi, resetari tocmai ca depinzi de un server si cand ti-e lumea mai draga mai intra 2/3 utilizatori si tie iti apar sacadarile sau restartarile. Eu clar preferam sa am filmulin reteaua locala, pentru care tv-ul este ok.
Da, poti sa-l returnezi, sa cumperi ce ai zis dar nu-ti face prea mari sperante. Este drept ca de o buna bucata de vreme eu nu am mai testat filme online pe egreat. Poate au lucrat la "infrastructura", adica servere, conexiuni, scalabilitate...
Un seenow sau voyo cu abonament clar ar trebui sa aiba calitate si scalabilitate profesionala.
Ce-mi place la voyo si seenow, si este chiar tentant este ca par sa fie disponibile si filme care acum is prin mall-uri, la cinema city de ex... Si as plati 2-3 eur sa vad un film nou nout in familie... De ex. acum as vrea sa vad hobbitul. La filme de astea mi-as pune in functiune chiar si sistemul home cinema, as sta confortabil pe canapeaua mea si ma lipsesc de sala de cinema unde mai vin si ciocoflenderii, flegmatici si toti "taranii" societatii noastre, sa nu poti sta civilizat la un film. Hai ca bat campii pe off-topic...