HDD Extern Western Digital My Passport 3.0, 1TB
Re: HDD Extern Western Digital My Passport 3.0, 1TB
Pai acest dezavantaj il au cam toate hdd-urile mecanice... Sunt sensibile, in special in timpul functionarii.
salut,
ce parere aveti despre HDD extern Seagate Expansion 1 Tb USB 3.0 varianta cu 5400rpm si 8Mb Buffer. Bun? Rau?
ce parere aveti despre HDD extern Seagate Expansion 1 Tb USB 3.0 varianta cu 5400rpm si 8Mb Buffer. Bun? Rau?
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
salut!
am o intrebare
:
pot sa partitionez hdd extern astfel incat sa folosesc partitiile pentru diverse device-uri?
In cazul meu, as dori sa am o partitie formatata pentru laptop (pe care sa stochez video, poze, etc), una formatata pt televizor (pe care sa inregistrrez PVR) si una formatata pt WII pe care sa-mi stochez jocurile piticilor. Daca nu ma insel, fiecare dintre acestea device-uri are format propriu... Pot sa partitionez hdd, sa- formatez diferit partitiile si fiecare dintre acestea (laptop, TV si WII) sa lucreze pe partitia dedicata?
Multumesc!!
am o intrebare

pot sa partitionez hdd extern astfel incat sa folosesc partitiile pentru diverse device-uri?
In cazul meu, as dori sa am o partitie formatata pentru laptop (pe care sa stochez video, poze, etc), una formatata pt televizor (pe care sa inregistrrez PVR) si una formatata pt WII pe care sa-mi stochez jocurile piticilor. Daca nu ma insel, fiecare dintre acestea device-uri are format propriu... Pot sa partitionez hdd, sa- formatez diferit partitiile si fiecare dintre acestea (laptop, TV si WII) sa lucreze pe partitia dedicata?
Multumesc!!
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
sal all
am un tv seria 6100 si as dori sa cumpar un hard de 500 gbas alege intre:WD 500 GB ,USB 3.0 2,5 INCH my passport essential/Seagate de 500gb 2.5" .model STBX500200/Hard disk extern 500 gb usb 3.0 ADATA HV 610/HDD Hard Extern Seagate Expansion 500 Gb
ma puteti ajuta,daca aveti un asemenea hard si sa imi spuneti cum se comporta,ruleaza bine mkv?
multumesc
am un tv seria 6100 si as dori sa cumpar un hard de 500 gbas alege intre:WD 500 GB ,USB 3.0 2,5 INCH my passport essential/Seagate de 500gb 2.5" .model STBX500200/Hard disk extern 500 gb usb 3.0 ADATA HV 610/HDD Hard Extern Seagate Expansion 500 Gb
ma puteti ajuta,daca aveti un asemenea hard si sa imi spuneti cum se comporta,ruleaza bine mkv?
multumesc
Daca nu-l iei pentru alte stocari de date, nu prea conteaza firma. Am trei HDD-uri externe, de la diversi producatori. Se comporta identic. Cel mai putin zgomotos (din ceea ce detin) e un Samsung de 500 gb. Dar daca-l iei doar pentru filme/poze pentru vizionat pe TV mai bine te uiti dupa unul care are alimentare externa. Cele care nu au alimentare suplimentara macar dintr-un alt USB (conectat tot la TV) risti sa nu fie alimentate suficient si atunci vei observa ca unele filme, care necesita un transfer mai mare de date, sacadeaza.
Samsung LE32D550/Samsung SyncMaster T22A300, Player AC Ryan Playon HD2
A incercat cineva decriptarea fisierelor video inregistrate cu DeSTRoi?Daca da,la ce model?Multumesc.
UE46ES8000
mersi sabba pt sfat
-
- Informat
nu decodeaza seria ES deocamdataajv wrote:A incercat cineva decriptarea fisierelor video inregistrate cu DeSTRoi?Daca da,la ce model?Multumesc.
sal all
exista vreo modalitate de a rula un film bluray format ISO de pe hdd extern la tv 3d?din cate am inteles doar player bluray iso si Playstation 3 poate reda filmele iso la tv(in afara de a conecta tv la pc)stie cineva vreo solutie?
exista vreo modalitate de a rula un film bluray format ISO de pe hdd extern la tv 3d?din cate am inteles doar player bluray iso si Playstation 3 poate reda filmele iso la tv(in afara de a conecta tv la pc)stie cineva vreo solutie?
Nu se poate nici DVD ISO, d'armite Bluray ISO... Poate urmatoarele serii.