UE37ES5500 - Conectare la internet prin LAN
- adi_krusell
- Expert
Re: UE37ES5500 - Conectare la internet prin LAN
@VANGELIS.In loc de tastatura+mouse ti-as recomanda o tastatura cu touchpad.Ca si modele,parerile sunt impartite.In functie de bugetul de care dispui poti merge de la o tastatura dedicata pana la o tastatura mai ieftina.Pixelii morti ii poti vedea generand in paint cateva .jpeg-uri cu rezolutia TV-ului,de diferite culori(red,green,blue,black,white) si rulandu-le de pe un stick.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Gata, am rezolvat si cu tastatura: Tastatura Logitech Wireless K400 Touchpad Keyboard
MULTUMESC
MULTUMESC
Acum o alta problema.I-am facut upgrade la firware de pe saitul Samsung pentru modelul asta si am probleme cu conectarea la net,imi scrie "ERROR_MODEL_BIND". Are cineva cunostinte despre asa ceva?
Cand dai la Status retea? Cum apare mai exact aceasta eroare, pentru ca nici macar nu este un mesaj destinat userului.
- adi_krusell
- Expert
@VANGELIS:Stai linistit.O sa dispara de la sine acea eroare.Problemele sunt cauzate de lucrari de mentenanta la serverele Smart Hub SAMSUNG.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
Status retea este ok imi arata ca sunt conectat la retea dar nu merge nimic cind e vorba de SMART si parca se misca mult in reluare offf cine m-a pus sa-i fac upgrade?
VANGELIS, stai flexat, dupa cum bine zicea si adi_krusell, este de asteptat sa se rezolve de la sine in urmatoarele ore / hai... zile. Eroarea poate din din serverul Samsung SMART si nu inseamna ca update-ul este din start problema.
Daca as fi acasa as incerca accesul la SMART din versiune mai veche de firmware...
Daca as fi acasa as incerca accesul la SMART din versiune mai veche de firmware...
Bine multumesc asa am sa fac. 
Dar este vreo sansa sa recuperez versiunea anterioara de firmware?

Dar este vreo sansa sa recuperez versiunea anterioara de firmware?
Din pacate la Samsung nu am gasit modalitatea de a suprascrie un firmware mai nou cu unul mai vechi.
Da cred ca mi-am facut griji degeaba si-a revenit si merge normal multumesc celor care mi-au sarit in ajutor.