Samsung 40ES6100 Review
Re: Samsung 40ES6100 Review
Am o intrebare/nelamurire. Cand vad filme 3D prin aplicatia Youtube din SmartHub nu este nici o problema dar cand incerc sa vad aceleasi filme prin Youtube din BrowserulWeb tot din SmartHub, TV-ul nu le mai recunoaste ca 3D. Ce trebuie sa fac ca sa recunoasca ca si 3D si filmuletele din WebBrowser.
Adrian, in browser clipul ruleaza in control flash. Cred ca de aici si limitarea. Sunt surprins ca in aplicatia nativa din SMART poti rula 3D. Ms de info.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
-
- Nou pe forum
Salut. Vreau sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. vreau sa imi iau un tv cu diagonala de 102 si cel mai ok care l`am vazut eu ar fi cel din descriere : 40es6100. cine poseda un astfel de televizor imi poate spune ceva despre el? face anumite probleme? ma sfatuiti sa iau altceva? maxim 3000 ron...cel mai maxim. eu oricum sper ca 6100 sa ajunga macar la un 2500 pana pe la inceputul lui decembrie cam pe cand planuiesc eu sa il achizitionez...
va rog.ceva pareri...ce am citit de el am citit de bine...dar vreau sa stiu si problemele....ca nu cred ca eu nu ar exista nici o problema. multumesc
va rog.ceva pareri...ce am citit de el am citit de bine...dar vreau sa stiu si problemele....ca nu cred ca eu nu ar exista nici o problema. multumesc
Salut. Ai putea arunca o privire aici, pentru anumite probleme cunoscute. Daca mai sunt intrebari (ce nu a fost mentionat in review)...
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
Probleme efect de clouding
Buna seara!
Felicitari pentru acest review complex despre es6100!
Am o problema careia ii caut de ceva vreme raspunsul!
Detin acest model 40es6100 si vreau sa va spun ca l-am schimbat de 3 ori pana acum la Altex. Are un efect de clouding ingrozitor pe ecran negru...am umblat la setarile de imagine si degeaba...l-am setat ca si dvs in acest review la imagine.
Nu dispar deloc petele cenusii. La toate cele 3 televizoare am avut aceeasi problema cu clouding-ul.
Cei de la emag au spus ca e o prob tipica ptr acest model dar eu vad multi oameni care nu au aceasta problema.
Sa fie o problema ce tine de anumite loturi?
Sa incerc sa il iau din alta parte?
Va rog mult daca ma puteti lamuri in vreun fel legat de aceasta problema si sa imi dati un sfat!
Va multumesc!
Felicitari pentru acest review complex despre es6100!
Am o problema careia ii caut de ceva vreme raspunsul!
Detin acest model 40es6100 si vreau sa va spun ca l-am schimbat de 3 ori pana acum la Altex. Are un efect de clouding ingrozitor pe ecran negru...am umblat la setarile de imagine si degeaba...l-am setat ca si dvs in acest review la imagine.
Nu dispar deloc petele cenusii. La toate cele 3 televizoare am avut aceeasi problema cu clouding-ul.
Cei de la emag au spus ca e o prob tipica ptr acest model dar eu vad multi oameni care nu au aceasta problema.
Sa fie o problema ce tine de anumite loturi?
Sa incerc sa il iau din alta parte?
Va rog mult daca ma puteti lamuri in vreun fel legat de aceasta problema si sa imi dati un sfat!
Va multumesc!
Trebuie sa te felicit si eu pentru review, am invatat cateva chestii despre smart tvs`s dar am si eu 2 mici intrebari daca se poate:
1. Ce setare ai la motion plus ? sau daca cumva imi poti scrie ce setari ai la picture in general...pentru ca a 2 intrebare se leaga de prima si faptul ca am impresia daca las pe motion plus "standard" parca cateodata observ asa mici sacadari, dar nu neaparat sacadari in sensu ca ar scadea fps`u la 1 sec dar parca se chinuie tv-ul sa tina pasul in a avea constant aceasi fps (bineinteles chestia e valabila doar la posturile HD), momentan am motion plus setat pe "clear" si pare ca este ok, o sa mai testez, mersi anticipat !
1. Ce setare ai la motion plus ? sau daca cumva imi poti scrie ce setari ai la picture in general...pentru ca a 2 intrebare se leaga de prima si faptul ca am impresia daca las pe motion plus "standard" parca cateodata observ asa mici sacadari, dar nu neaparat sacadari in sensu ca ar scadea fps`u la 1 sec dar parca se chinuie tv-ul sa tina pasul in a avea constant aceasi fps (bineinteles chestia e valabila doar la posturile HD), momentan am motion plus setat pe "clear" si pare ca este ok, o sa mai testez, mersi anticipat !
@Alex1804 - Salut. Ai putea atasa niste poze sa vedem cat de afectat este TV-ul tau? Incearca sa faci pozele in aceleasi conditii ca si mine, si cat mai clare...
Dupa cum vezi eu nu am probleme cu el. Credeam ca un minim de clouding o sa fie, avand in vedere ca TV-urile slim (mai cu seama cele Edge LED) sunt mai "predispuse"...
Dupa cum vezi eu nu am probleme cu el. Credeam ca un minim de clouding o sa fie, avand in vedere ca TV-urile slim (mai cu seama cele Edge LED) sunt mai "predispuse"...
@Robert - Da, am observat si eu, insa le neglijez... si asta pentru ca imaginea este totusi mult mai cursiva. Cred ca acele mici sacadari pe anumite portiuni (pentru ca parca sacadarea nu apare pe toata imaginea) sunt din cauza limitarii felului in care TV-ul preproceseaza imaginea. Eu folosesc pe standard. Zici ca pe clear este mai ok?
Vreau sa incarc un clip pe youtube cu setarea "Demo" in care arata diferenta. Nu stiu daca pe youtube se va vedea...
Vreau sa incarc un clip pe youtube cu setarea "Demo" in care arata diferenta. Nu stiu daca pe youtube se va vedea...
Asa mi s-a parut dar probabil ca este nevoie de o combinatie de setari sa fie mai ok...ma mai joc si vad ce mai gasesc
dar ce ma ingrijoreaza ii ca daca ii fac setarile din review-ul tau ( cele pentru backlight bleeding si clouding ) si e bezna in camera, negrul afisat e mai degraba un gri luminat, dar daca scad brightness la un 45 e perfect...nu stiu ce sa zic, chiar nu ma pricep, ar trebui sa-mi fac griji ?

Nu, nu-ti face griji. Un negru perfect afisat in conditii de backlight maxim si luminozitate mare, este greu de realizat. Sunt tehnologii mai avansate care optimizeaza treaba asta, insa nu este cazul la ES6100. Luminozitate prea mare din Brightness nu are rost. Mai bine backlight maxim. Brightness nu este o luminozitate "reala" as putea zice. Sper ca m-am facut inteles. Luminozitatea aia tocmai ca face negru... gri