Si pe mine m-a facut sa zambesc, smiley postat de chiciuc... popcorn, ochelari... show... dar nu l-am votat. Ala nu-i comentariu ce se voteaza
@superfly - conteaza. Cand da un sfat, un membru nou isi face o idee despre "greutatea" raspunsului. Cum faci diferenta intre xxxl si chiciuc care are rank 124 fiind pe locul 3 pe general. Daca observati, nu doar numarul de voturi conteaza, ci si "spread"-ul lor pe numar de topicuri si postari.
Deci chiciuc nu a adunat voturile precum Raa care are doar rank de 70 cu toate ca are 160 de voturi... Asta pentru ca a obtinut majoritatea voturilor pe un post anume.
@chiciuc - votarea utilizatorului este tocmai ceea ce am zis, o suma de "factori". Eu zic ca votarea si-a atins scopul... esti in top 3 ...
Atata timp cat se pastreaza votarea corecta... orice forum care se respecta si are cativa membrii activi, merita sa existe ceva de genul.
Daca aveti sugestii cu privire la media celor 3 "factori" pe care i-am ales: nr. voturi, nr. topicuri, nr. comentarii... existand o "extrapolare" in sensul de a vota USERUL, prin comentarii... le "ascult" cu drag.
Dupa cum ziceam, a permite vizitatorilor neinregistrati sa voteze este iarasi un aspect bun, pentru ca multi viziteaza acest forum, isi iau raspunsul "dorit" si nu se inregistreaza. Fara ei... ce facem? il votez eu pe adi_krusell, el pe mine, si chiciuc pe amandoi
Dupa parerea mea, xxxl nu reprezenta niciun pericol nici pentru top, nici pentru "comunitate", mai baga el cate o poveste (si eu am tendinta cateodata sa mai fac misto)... comparatia cu filmele XXX pe vizor m-a dat gata

... DAR a contribuit cu un review, cum a putut el mai bine.
S-a suparat ca i-a fost atras atentia (in mod elegant si corect) sa nu-si mai de-a voturi de pe Guest... ce naiba... si a zis ca nu a fost el problema. Raspunsul sau a fost primit ca si "OK", no problem...
Apoi a "recidivat" probabil involuntar...
Eu de fapt ce urmaream pe acest topic, cand am reluat "relevanta voturilor" NU sa-l atrag pe el in discutie... si nici adi_krusell nu a dat nume... Daca el s-a simtit, problema lui. Nu suntem aici sa ne ofensam.
Ce vreau sa zic... sistemul de vot este "hand crafted by me", nu-i perfect, dar il modific cum vreau eu. Nu este ceva MOD importat de la altii. De aceea exista si votarile de la "guest".
Studiez, doar ca-s limitat ca si timp... pentru ca in final, un RANK va apare alaturi de nickname... si chiar o "medalie"

... asa mai șic.. cu gust. Am incercat "titluri" de "inginer" "expert", dar nu merg... Vreau ceva simplu si de efect.
Apoi, pun la bataie cate o tastatura wireless cu touchpad, un hdd, orice... pentru topul ultimelor 60 de zile de exemplu. Primii 5 participa la tombola de exemplu.
Dar inainte de asta trebuie sa reiau putin log-ul voturilor, ca la concursul ala cu "raspandeste link" cu parametru de afiliat, ati vazut ce l-a "cașunat" pe unu, sa plateasca cu cardul, prezenta linkului pe nu stiu ce site

si in cateva ore a adunat mai multe voturi decat toti impreuna.
SI A AVUT DREPTATE... A zis, "pai frate, eu am platit... redirectarile sunt reale... care-i problema?!"... si eu ce sa-i zic: "stai ca la asta nu m-am gandit"
Si l-am eliminat atunci din "micul nostru concurs" in mod incorect as zice.
Pana la urma, membrii care activeaza de ani pe acest forum, si au raspuns mult altora, merita un RANK alaturi de nickname.
Daca aveti pareri, le ascult cu interes!