Initializare motion control
Re: Initializare motion control
Speram ca "apps" va fi "păcălit" de prezența "controllerului" - gesture control...
Am citit ceva ca ar fi posibila "pacalirea" dar trebuie modificate niste date in configurari avansate din meniul de service. Iar acesta nu se poate deschide decat cu un harmony de care eu nu dispun... cam complicat.
SAMSUNG 32F6400,SAMSUNG 40F8000
Nu merită riscul...
am reusit, urmand intocmai sfaturile tale... Iti multumesc mult! sunt foarte incantat, desii cei de la samsung mi-au spus ca nu are aceasta functie
mihai69, poti sa fi putin mai explicit?
privitor la motion control...
am tv led 46f6400 şi am achizitionat camera vg-etc3000xc, nu reuşeam să activex funcţia respectivă, am întreb
at la samsung si mi-au spus că nu este disponibilă la modelul acesta.Adevărul că lipsea din meniu functia aceasta, sincer îmi părea rău că am cumpărători.( o foloseam numai pe skype, investiţie nejustificată). apoi am citit cum a făcut ioanny şi am reuşit am intrat în meniul serv......
am tv led 46f6400 şi am achizitionat camera vg-etc3000xc, nu reuşeam să activex funcţia respectivă, am întreb
at la samsung si mi-au spus că nu este disponibilă la modelul acesta.Adevărul că lipsea din meniu functia aceasta, sincer îmi părea rău că am cumpărători.( o foloseam numai pe skype, investiţie nejustificată). apoi am citit cum a făcut ioanny şi am reuşit am intrat în meniul serv......
Dar ioany nu a zis decat ca citise... ca s-ar putea. Ma gandeam ca ne zici exact ce ai modificat.
păi am activat funcţia ' motion control...' ce altceva să mai fac? asta a fost scopul! şi am reuşit.
nu înţeleg?doreşti să-ţi spun paşi pe câte i- am urmat pt a activa....
Da, exact. Optiunea din meniu...