Ce este butonul STB? La ce se refera optiunea configurare telecomanda universala? (apare uneori pe ecran si nu am putut sa fac vreo asociere cu o vreun buton sau vreo comanda)
Mersi
Noua telecomandă Samsung pentru seria H (2014)
-
- Interesat
- adi_krusell
- Expert
Re: Noua telecomandă Samsung pentru seria H (2014)
Functia de telecomanda universala, permite controlul receptoarelor CATV, sistemelor Home Theater, Blu-Ray player, etc, folosind telecomanda televizorului.
Este posibil ca unele dispozitive externe, sa nu fie acceptate. In general, dispozitivele care stiu Anynet+, pot fi controlate in acest mod.
Pentru a adauga un dispozitiv, trebuie sa urmezi cativa pasi pentru configurare.
Este posibil ca unele dispozitive externe, sa nu fie acceptate. In general, dispozitivele care stiu Anynet+, pot fi controlate in acest mod.
Pentru a adauga un dispozitiv, trebuie sa urmezi cativa pasi pentru configurare.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
salut,
Butonul de stb nu prea o sa mearga la noi in tara...
de ce?
simplu, in Romania nu sunt asa la moda receiverele (Set top box-urile) cum este in Germania de exemplu.
In momentul configurarii, daca ai sa alegi Germania ca si tara, o sa vezi o lista destul de mare de furnizori de cablu si modele de STB.
Cele din Ro, nu o sa le gasesti in lista.
Butonul de stb nu prea o sa mearga la noi in tara...
de ce?
simplu, in Romania nu sunt asa la moda receiverele (Set top box-urile) cum este in Germania de exemplu.
In momentul configurarii, daca ai sa alegi Germania ca si tara, o sa vezi o lista destul de mare de furnizori de cablu si modele de STB.
Cele din Ro, nu o sa le gasesti in lista.
salut,
nu am gasit nicaieri daca noua telecomanda poate fi folosita si la seria F?
nu am gasit nicaieri daca noua telecomanda poate fi folosita si la seria F?
Salut. Nu poate fi folosita. De altfel nu poate folosita nici de la un H6400 la altul! Din pacate... Adica nu m-am "strofocat" foarte mult sa vad daca se pot resincroniza cumva telecomanda cu TV-ul fiind vorba de bluetooth.
-
- Nou pe forum
salut,de unde se poate cumpara noua telecomanda?
Nu cred ca se vinde separat. Eventual schimb in caz de defectiune. Vine la pachet si nu este compatibila cu orice model din seria H.
-
- Curios
Cum scot "bip-ul" care se aude cand modific volumul, la ambele telecomenzi ??
-
- Curios
Am gasit cum scot "bip-ul" care se aude cand modific volumul, si zic si pentru altii care nu stiu.
Din meniu-Sistem-General-Feedback sunet, si de acolo eu am ales.... dezactivat.
Din meniu-Sistem-General-Feedback sunet, si de acolo eu am ales.... dezactivat.