E o mare tampenie asta cu pastratul ambalajului.
Eu am 3 televizoare si daca trebuie sa pastrez cutiile imi trebuie o camera numai pentru asta tinand cont ca am cumparat o groaza de electrocasnice si electronice in ultima perioada.
Unde sa pastrezi intr-un apartament toate cutiile astea ?
Il pui intr-o masina si te duci cu el direct in service si le dai cu el in cap.
De curand am returnal la EMAG un HDD care a dat in boala BAD-urilor la nici o luna de la cumparare.
L-am dus la service si in 5 zile mi-au trimis mesaj ca a fost inlocuit cu altul nou.
Nu am mai avut nici un ambalaj la el, l-am dus intr-o punga de nylon si nimeni nu a avut nimic de obiectat.
Ei cer ambalajul original pentru a-l returna producatorului, dar este doar un moft al romanului si o gaselnita sa te faca sa renunti la intentie.
Vand TV Samsung 40ES6100 (Cu defect ce se repara in garantie
Re: Vand TV Samsung 40ES6100 (Cu defect ce se repara in gara
40ES5500
32F5300
32F5300
32F5300
32F5300
Asa sa ma bag si eu in seama... Tin si eu cutiile pe unde apuc, si ma incurca, dar le tin 

Am trimis tv-ul la garantie intr-o cutie de la o boxa (cutia de la un soundbar - am improvizat, l-am infasurat cu mult celofan si scotch). L-am primit acasa (tot prin curier) dupa o saptamana, intr-o alta cutie de tv... la prima vedere, ecranul pare fara probleme, doar tv-ul este un pic sgariat in coltul din dreapta sus (pe plasticul de langa ecran).
In concluzie, problema cu dunga de pe ecran a fost rezolvata - banuiesc ca s-a inlocuit tot display-ul.
O sa anunt cand il voi re-pune in vanzare.
Multumesc tuturor pentru sfaturi si ajutor.
In concluzie, problema cu dunga de pe ecran a fost rezolvata - banuiesc ca s-a inlocuit tot display-ul.
O sa anunt cand il voi re-pune in vanzare.
Multumesc tuturor pentru sfaturi si ajutor.